facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Kil kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: ÅRSTIDSVÄGEN 2, 66535 Kil, Sweden
Phone: 055433030
City: Kil
Zip Code: 66535



related searches:
Similar places near
Car Clean i Kil Car Clean i Kil 383 meter Mycket bra och trevlig service.
Kilstvätten Kilstvätten 421 meter Den funkar. Något trög blippmaskin men det är möjligt att det inte är jag som har tål...
Frendo Kil Frendo Kil 477 meter Alltid lika trevlig personal
Carcleanikil Carcleanikil 558 meter Mycket bra och trevlig service.
Reviews
Bra utbud och ofta rätt kort kö till tvätthallen.
Ska du köpa korv eller kaffe och tanka har du kommit rätt om du hinner innan dom stänger. Dåliga öppettider och smalt utbud inne i affären. Plus för kundtoalett dock.
Länets sämsta mack? Fem tvätthallar som det alltid är något strul med. Endera inget varmvatten eller så är dammsugaren trasig. Ibland både och. Alltid 15 minuters korvkö som man ska stå i för att klaga eller för att betala för eländet. Skitmack!
Fantastisk personal med ett glatt humör. Finns det mesta och här kan man få hjälp om så behövs.
Var försiktig att besöka OKQ8, COOP s stora parkering. Det finns 3 ingångar men ingen utfart. En enkelriktad förbjuden utfart + 2 infarter. Jag körde efter en annan som körde ut i infarten. Undrar hur man tänkte..?
Bra mack med mycket utbud och trevliga "tvätta själv" bås
Helt ok butik
Trevlig personal och bra biltvätt
Trevlig personal ,bra utbud !
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;