facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Arvika kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: KONSUM, 67194 Arvika
Phone: +46057052013
City: Arvika
Zip Code: 67194



related searches: Okq8 arvika bilverksta, Okq8 arvika review, OKQ8 stationer, OKQ8 hyra släp, Ok biluthyrning priser, OKQ8 biltvätt, OKQ8 hyrbil
Similar places near
Välkommen in Välkommen in 15 km Jag handlar aå mycket jag kan där för att slippa butiken och här oavsätt prisskillnad...
Shell Select I Arvika Shell Select I Arvika 15 km Trevlig och hjälpsam personal. Lite dålig koll på att fylla på papper på toaletten ....
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 15 km Finns 2 andra precis intill men de tankar jag aldrig på.
OKQ8 OKQ8 16 km Dyrt över lag inte gamla ok längre.
OKQ8 OKQ8 16 km Behövde ju bränsle så.
OKQ8 Arvika OKQ8 Arvika 16 km Här köper du allt från körv till ren bil.
Reviews
De hade så god korv här och dessutom var det ett av de största OKQ8 butiker jag har sett så där var faktiskt kul men det är fortfarande lika dyrt som vanligt
Skulle va bra om OKQ8 beställer hem grovt bröd / finns många diabetiker som behöver de /ja är själv diabetiker.
Snygg och välskött station! Här kan man även få korv med bröd mm. Det finns mycket annat också mat, tidskrifter och naturligtvis det man behöver för bilen!
Återlämnade släp och även lånat släp. Bra att de följer med ut och kontrollerar "one" släpen.
Jätte bra mack men ibland så är pumparna trasiga så det tycker jag man kan fixa lite snabbare
Känns väl som att denna mack har haft allt i alla tider. Jag har åkt in där och handlat mycket på vägen till Charlottenberg och de har ändå mycket smått i matväg som man ibland behöver eller som inte Lidl har. Det är faktiskt en väldigt stor affär till skillnad från många andra mackar och min farfar handlade också mycket där när han levde. Aldrig krångel med parkering och finns en trevlig lunch bänk med tak mot vägen.
Vad gör man.??. När bilen är på service hos Motor Trend. Man tar en tur hit för god caffe latte och en baugett. Bra trevlig personal , välstädad Toalett. Kan rekomenderas.
Kanonbra bensinmack med stor och bra butik. God mat också. Lite rörigt nästan obefintligt system för incheckning/inskrivning i gör-det-självhallen. Långsam och omständig process för att hämta ut hyrt släp eller hyrbil.
Bra och precis service,har det nästa. Trevlig personal
Riktigt bra här finns gör det själv hall. Där kan du både skruva och tvätta bilen. Orkar du inte, så finns det biltvätt. Även välsorterad butik.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;