facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Ljusdal kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil, elbilsladdning och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: NORRA JÄRNVÄGSGATAN 60, 82735 Ljusdal
Phone: +46065112603
City: Ljusdal
Zip Code: 82735



related searches:
Similar places near
Reviews
Stor mack med mycket att köpa om man gillar att handla mat o godis på bensinstationer. Veckotidningar får du däremot köpa nån annanstans. Vatten till bilen finns, men behöver du mer än tio liter, då kan du se vattenhämtningen som ett litet projekt.. . Kranen har en strypning, så det tar en stund att fylla en vattendunk...
Härligt bemötande av personalen vid köp av mat. God burgare och toast. Plus är ju givetvis att det går att tanka bilen alldeles utanför. Med El så klart :
Att de fick utmärkelsen Årets station förra året lever de verkligen upp till.
OKQ8 ligger vid utfarten till Hudiksvall i Ljusdal. Här är det många som tankar och handlar av det som finns i butiken. Här finns biltillbehör, matvaror och postombud. Bra personal och bra service.
Fräscht, trevlig personal och kul toatapet...
Ett perfekt ställe att stanna på när man reser mellan landsändarna. Dom har ett bra utbud av varor, bra kaffe och rena fräscha toaletter. Personalen är både trevliga och hjälpsamma.
Dom har swish vilket gör enkelt för dom som elektroniskt betalning, kort, kontanter. Så dom har verkligen tänkt på alla åldrar så alla kan vara lungn.
Bästa kaffet av alla konkurrenter inom denna bransch
Trevlig personal, snabb service.
Alltid bra service. Om det saknas något att snabbsköpa går det bra. Underbara öppettider, kan hämta t. Ex. Paket före eller efter jobbet fast jobbar i annan ort.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;