facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Grillby kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: GRILLBYVÄGEN 27, 74951 Grillby
Phone: +460171474084
City: Grillby
Zip Code: 74951



related searches:
Reviews
Trevlig personal, bra gör det själv tvätthall
Helt super räddade livet toan på mej
Minst 5 stars Jag har svårt att gå, så då kom personal ut och jag fick betala min biltvätt där ute, dessutom stog ytterligare en personal vid tvättporten och slog in min kod Tack snälla ni för all er hjälp, er hjälpsamhet värmer . Ni ska ha dagens ros x 100 Mvh Li-Maria/ en mkt nöjd kund
Jättetrevlig personal och goda korvar.
Trevlig personal, Alla varianter av bensin finns. Även spolarvätska på pump. Toa utsidan med ramp för rullstol.
Fanns allt jag behövde och det var dessutom en mycket fräsch kundtoa
Bästa macken jag har varit på. Otroligt trevlig personal. Mycket snacks och gott att välja på, och bra utbud av biltillbehör trotts storleken på butiken. Rekommenderar starkt att gå hit om man har vägarna förbi och behöver tanka eller fylla på med egen energi.
Alltid en glad hälsning av personalen när man står och tankar! Inga problem att få hjälp med däckbyte och förvaring av däck.
Bra service och goda mackor
Goda mackor och gott kaffe. Snyggt och fräscht. Trevlig personal.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;