facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Ulricehamn kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: BORÅSVÄGEN 9, 52336 Ulricehamn
Phone: 0321-41597
City: Ulricehamn
Zip Code: 52336



related searches:
Similar places near
OKQ8 Ulricehamn OKQ8 Ulricehamn 27 meter Trevlig och hjälpsam personal. Bra biltvätt och tvätthall. Har även en gör det själv ...
Cirkle K Ulricehamn Cirkle K Ulricehamn 2 km Som en standard CK butik men skitigare! Det var fettigt och kladd på borden och när j...
Circle K Sverige Circle K Sverige 3 km Som en standard CK butik men skitigare! Det var fettigt och kladd på borden och när j...
Reviews
Brukar hämta mina paket där alltid trevlig personal maken håller me om det
Tankställen är ju inte superspänande.
Så trevligt bemötande av personalen. Bra jobbat.
Har ett brett utbud av bilvårdsprodukter. Servicen är snabb och välkomnande och toaletten är gratis.
Det är den fantastiska Ulriceparken för barn och vuxna och trevliga Strand promenaden och trevliga centrum med massor med bra affärer gör det värt att stanna på gratis på Ställplatsen för en natt. Tillgång till offentlig toalett. Nära till Dollar Store och camping och Kallbadhuset.
Otroligt vänlig personal. Fin service överlag, om det så gäller paketutlämning som att hjälpa stressade personer med cykelsadel som hoppat av. Utöver detta har de naturligtvis allt annat som krävs av en bensinmack :
Har fortfarande sveriges RENASTE och bästa billyft. När alla andra har tagit bort sina så finns denna kvar, ovärdeligt för hemmafixaren/oljebytaren mm.
De har det mesta inklusive postservice. Livsmedel finns men betydligt dyrare än den lokala matbutiken. Finns grillad korv för den hungriga till ett överkomligt pris.
Butik, Posthämtnig och sändnig.Gör du själv verkstad, Tvätthall Automatiskt och Manuellt. Toalett, och hyrsläpp.
Lite trångt med parkering och mack, annars bra service med post och paket etc ,lite höga priser, smakar det så kostar det!
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;