facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8 Minipris

Story

OKQ8 Minipris



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Visby kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: ., 62016 Gotland
Phone: 020-656565
City: Gotland
Zip Code: 62016



related searches: okq8 visby öppettider, hyra bil gotland, okq8 visby post, hyrbil visby flygplats, hyrbil gotland, hyr bil gotland, hyrbil visby, circle k visby
Similar places near
OKQ8 OKQ8 43 km Sådär. Jag frågade om det fanns ett fälgkors att låna. Hon kollade lite tafatt men de...
Reviews
Sådär. Jag frågade om det fanns ett fälgkors att låna. Hon kollade lite tafatt men det syntes att hon inte orkade leta. Annars som vilken mack som helst.
Bensinstation som har väldigt trångt och mycket gångtrafik vid pumparna då den ligger mittemellan en stor parkeringsplats och ett centrum med många butiker. Dom har också paketutlämning vilket gör att det är mycket trafik med bilar som inte skall tanka men ändå parkerar vid pumparna. I övrigt har dom ett bra sortiment i butiken och trevlig personal.
En vanlig tankstation som inte är öppen så länge på kvällen
Betalade för mat till mina barn. Efter att ha väntat 10 min började de servera en annan kund som precis kommit, de hade helt missat min beställning. De tar dessutom betalt för toalettbesök trots betalande kund. Totalt värdelös service. Skulle gett noll i betyg om det gick. Undvik!
, !!!!! VARNING. !!!! VARNING. !!!!! Vi hade bokat hyrbil, de skulle leverera den till oss mot en extra kostnad. Vi kom med Silja Line och hade bara dagen på oss att ta oss runt på ön. För många aktiviteter krävs det att man förbokar och betalar inträde i förväg, vilket vi hade gjort Covid-19. Vare sig personal eller bil syntes till, inget svar när man ringde till stationen. Även OK/Q8 centralt försökte få tag i stationen men misslyckades. Slutade med att vi fick ta oss runt med en taxi den dagen....
Jag besökte stationen för att hyra ett släp, vilket gick att ordna om än under lätt röriga former då jag först fick betala för lite och i samma veva fick ett avtal för fel släp serverat vilket uppdagades genom att en anställd på stationen kom utspringande och bad mig komma igen och betala lite till, samt skriva på ett annat avtal. Alla gör misstag, så någon större skada är absolut inte skedd. Gör det själv hallen besökte jag för något år sedan och där finns inget att anmärka på utöver att vattnet är ordentligt rikt på kalk vilket om man inte torkar ordentligt lämnar riktigt kraftiga prickar.
Bara bra,lämnade post försändelse och de var så trevliga så där. Dit åker man gärna igen ju...
Att behöva betala för toalettbesöken på en mack drar alltid ner betyget. Man var dessutom tvungen att betala 5kr i mynt. Varför då inte använda kortbetalning iallafall???
En rätt bra mack med brett utbud. Tycker att personalen är ganska otrevlig dock...
Hyrde bil. Mycket trevlig personal och bra service. Bilarna är nya Peugeot bilar i olika storlekar. Allt gick smidigt och bilen var bra. Ca 900kr/dygn för en Peugeot 3008 vilket jag tyckte var ett bra pris.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;