facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8 Bemannad

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Huddinge kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil, elbilsladdning och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: ÅGESTAVÄGEN 2-8, 14137 Huddinge
Phone: +46087112880
City: Huddinge
Zip Code: 14137


Opening Hours

Monday: 05:30 - 00:00
Tuesday: 05:30 - 00:00
Wednesday: 05:30 - 00:00
Thursday: 05:30 - 00:00
Friday: 05:30 - 00:00
Saturday: 07:00 - 00:00
Sunday: 07:00 - 00:00


related searches: OKQ8 location, Preem, Circle K sweden, St1, Mekonomen
Similar places near
Circle K Sverige Circle K Sverige 76 meter
OKQ8 OKQ8 738 meter Har slutat med E85 sen nyöppningen som automatstation.
Circle K Sverige Circle K Sverige 2 km Fruktansvärt otrevlig personal
Välkommen in Välkommen in 2 km Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Shell Sverige Shell Sverige 2 km Oerhört trevlig tjej som jobbade på macken idag, 5/5 i kundbemötande och service!!!...
Reviews
Att inte kunna ta en latte från kaffe maskin 2023, som laktosintolerant, känns omodernt. Spela roll vilka som bestämmer över detta. För dem verkar inte heller förstå, att profit blir även bättre, högre efterfråga, mer sälj, om det fans laktosfri, men KANSKE t.o.m mjölk fritt m/vegansk alternativ också.
Lättillgängligt,bra och stort utbud av mackor,olika korvar och menyer.
Är ofta där.. Trevliga personal.. Bara en som har varit lite kall.. Kanske haft en dålig dag. Fem stjärnor.l i alla fall
Trevligt folk i kassan, jättebra soppapriser! Dock otydliga nummer på pumparna inifrån, eller så är det bara jag som är gammal och synskadad.
De har bra bil tvätt och trevlig personal.
Stort inne i själva butiken och super trevlig personal som var service inriktad och hjälpte mig på ett bra sätt. Ja det var lite dyrt med mjölken och annars är jag nog nöjd med detta lilla besök
Bra att handla i nöd. Men satan vad dyrt. Bra att det finns iaf. Har hyrt flyttbil där. Det gäller å kolla kvalité och status på dem innan du lånar. Vi fick ändra om/byta då backljuset var trasigt m.m. kolla allt sånt innan.
Kan bara lyfta på hatten!! Suverän personal verkligen den bästa OKQ8 jag besökt… o jag besöker många varje vecka.. ladda bilen snabbt och billigt oxå!! sjukt beroendeframkallande starbucks kaffe med hasselnöts smak
Finns inte p platser alltid.
Min föredragna plats att åka till när det kommer till Gör Det Själv tvätt. Det är bra belysning i hallen och bra tryck i kallvattensprutan. Dammsugaren är sådär, men funkar om man inte har för höga krav på kraft. Det är ett väldigt väsen i hallen så öronproppar är att föredra.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;