facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8 Bemannad

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Årsta kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: PARTIHANDLARVÄGEN 20, 12044 Årsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4608910225
City: Årsta
Zip Code: 12044



related searches: OKQ8 location, Preem, Circle K sweden, St1, Mekonomen
Reviews
Okunniga, nonchalanta. Total brist på kundservice. Råkade ut för en riktigt otrevlig situation som slutade tack och lov med rätten på min sida. Men det bemötande jag fick av stationsansvarig pendlade mellan inställsamhet och skadeglädje. Ruggigt! Tips! Hyr inte bil där!
Trevlig och serviceminded personal alltid hjälpsamma
Kaffet är aldrig varmt i kaffemaskinen, men det verkar vara ett genomgående tema i många av ok:s stationer
Parkera ej på deras parkering och köp glass eller korv om du glömmer P skiva får du 1100:- i böter dyrast i Sverige . Man kanske inte skall vara OK Q8 medlem
Bästa macken i Sverige på grund av mycket trevlig personal och serviceanda!
Hur kan man anställa någon som inte ens vet vad etanol är? Trevlig person dock.
Hjälpsam personal. Använder mest Gds-hallen för tvätt och den är ofta rörig och med platser ur bruk men oftast finns det ändå ledig plats. En av få i närheten med lyft.
Upplevelse under all kritik, saknas papper på toaletten, överfullt med vatten på golvet så en kund nästan ramlade och utbrast- " livsfarligt". Vid köp av 4 monster dryck, satt prislappen 67 :- dock tog dem 89 i kassan och personalen kollade på det och mummlade " det bara en tjuga" och sa inget. Gick man fram till kassan så sa killen: " vi kan inte göra nåt, du får bättre pris nästa gång" Helt avsaknad av service mindhet och förmåga till att gå kund till mötes, aldrig vart med om liknande. Dessutom en kvinna som såg ut att vara nån slags chef hostade runt utan mask och brydde sig inte om felaktiga prislappen och brydde sig inte om kunden som blivit felaktigt behandlad. Handlar inte om 22 spänn utan mer om hur uselt bemött man blir när det är deras fel i grunden, inget man förvätar sig från OKQ8.
Jag åkte in för att handla spolarvätska på pump. Betalar och väljer, allt ser rätt ut men ingen spolarvätska kommer. Går in och frågar. "Prova den i mitten." Samma resultat. De går ut och gör nåt. Får inte igång den. Men ingen markering av att det inte funkar. Varenda kund som vill köpa spolarvätska på pump kömmer stå där som ett fån, behöva gå in och fråga, bli irriterad. Markera dem som trasiga! Eller ta bort pumparna om ni inte orkar underhålla dem så de fungerar.
Välsorterat och bra tvätt
Comment on this business

Directions to OKQ8 with public transportation


Marknadsvägen 60 meters
134
168
Frukthandlarvägen 60 meters
134
168
Årstafältet 180 meters
30
Årsta Årstafältet Spårv 180 meters
Årstafältet 200 meters
168

to add OKQ8 map to your website;