facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8 Minipris

Story

OKQ8 Minipris



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Uddevalla kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: MYRÅSVÄGEN, 45150 Uddevalla
Phone: 020-656565
City: Uddevalla
Zip Code: 45150



related searches: OKQ8 annual report, Q8 gas station, Preem
Similar places near
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 594 meter En av kortläsarna fungerade inte. Ser allmänt lite slitet ut men d funkar ju att tank...
OKQ8 OKQ8 2 km OKQ8 Bemannad
Idealcenter Idealcenter 2 km Väkommen till Idealcenter. Din bästa vän på vägen! Hos oss hittar ni en välfylld but...
Shell/7-Eleven Uddevalla Shell/7-Eleven Uddevalla 2 km Bensinstation med servicebutik, automattvätt och hyrsläp. Öppet dygnet runt, alltid k...
Shell Uddevalla Shell Uddevalla 2 km Bra bemötande, bra läge, standard priser
Välkommen in Välkommen in 2 km Åker ända hit från Trollhättan för att dricka deras chai latte
OKQ8 Kurverödsleden OKQ8 Kurverödsleden 3 km OKQ8 Kurverödsleden
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 4 km Bra service och ligger bra till, så smit in o tänka nu...
Preem Preem 7 km Superservice hos personalen!!
Circle K Sverige Circle K Sverige 10 km Bra personal bra kaffe med bulle
Circle K Circle K 11 km
Reviews
Jätte bra ställe att ordna allt du kan tänkas behöva på bilresan. * Mat * Kaffe * Godis & Snacks Eller varför inte stanna för att fylla på luft, tvätta i gds hallen / automat tvätten eller låna verkstaden. De har också flera bra hyrbilar du kan boka till billig peng. Lätt att stanna vid från 44an eller uddevalla centrum då det ligger som en central hubb.
Mycket bra mack med stort urval och oavsett ärende blir man alltid väl bemött på professionellt vis Hyrde nyligen bil några dagar, både hämtade och lämnade i ruschtid och även då fick jag bästa bemötande av Astro som var engagerad, informativ, tillmötesgående och fixade det som behövdes Xa plus där så bra jobbat OKQ8 Uddevalla, heja er
Visste ni att OKQ8 i Uddevalla har personal som är griniga/irriterade och låter det gå ut över deras kunder? Att dem är nonchalanta och motsatsen till tillmötesgående? Där dem inte är villiga att hjälpa kunder om dem så ber om det, för gör du det, då möts man av en viss respektlöshet, där dem bör ha lärt sig att varje person fungerar och agerar olika i olika situationer. Som konfrontation, oväntade tillägg som inte informeras tydligt av vare sig butik, hemsida eller personal, som kan ge varje person en känsla av otrygghet, osäkerhet och en förlorad tillit till OKQ8 och deras personal för den bristfälliga informationen som OKQ8 borde ha gett tydligt. Detta var en av våra medarbetares upplevelse som blev väldigt upprörd av personalens attityd och oförmåga att ge ut tydlig information, tillmötesgå med att ge information som kunden ville ha. Eran personal har inget som helst tålamod att ge kunden tid att hantera situationen eller att ge kunden den information som efterfrågades.
De har så många bra och roliga erbjudanden! Kunnig och trevlig personal.
Aaa och mit packet försvann från er har inte ens går vidare granska dom anställda där med Postnord
Verkstaden på baksida är kunnig personal till lagom bra priser.
Rena rama "boffarna" som arbetar där.. Har kafferast HELA tiden och ringer p*****n så fort dom ser något annorlunda..
Är väl som vilken bensinstation som helst. Man kan tanka, köpa godis, tobak, korv etc. Men toaletterna var under all kritik! Så stora papperskorgar fyller man inte så snabbt, så personalen borde hinna byta innan dom ens blir så fulla.
Mycket stor affär. Gitt om plats . Rent och fint. Bra och kunnig personal, men lite för höga priser på det mesta , men absolut inte på alla varor . Jag rekommenderar Et ett besök ,så att Ni får bilda Er en egen uppfattning om affären.
Astro var helt fantastisk när jag behövde hjälp. En räddare i nöden som helt osjälvisk tog sig tid och engagerade sig för att hjälpa mig i knipan jag hamnat i när jag tömde växellådan i stället för motorn på olja. Vänlig och hjälpsam mack med allt man behöver för bilen.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;