facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

About

OKQ8 Bemannad

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Järfälla kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: VÄRMEVÄGEN 1, 17758 Järfälla
Phone: +460858036300
City: Järfälla
Zip Code: 17758


Opening Hours

Monday: 06:00 - 00:00
Tuesday: 06:00 - 00:00
Wednesday: 06:00 - 00:00
Thursday: 06:00 - 00:00
Friday: 06:00 - 00:00
Saturday: 07:00 - 00:00
Sunday: 07:00 - 00:00


related searches: OKQ8 annual report, Q8 gas station, Preem
Similar places near
OK/Q8 Jakobsberg OK/Q8 Jakobsberg 14 meter OKQ8 Jakobsberg är den lokala bensinstationen som har funnits i över 90 år.
Bilia Bilia 835 meter Jätte bra verkstad trevlig personal rekommenderas starkt
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 978 meter OKQ8 AUTOMAT
Preem Preem 1 km Älskar deras samarbete med SAS Eurobonus!
OKQ8 OKQ8 2 km Tanka är ok. Men personalen behöver en charmkurs.
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 5 km En typisk obemannad mack. Varken mer eller mindre.
Stäkets Skeppshandel Stäkets Skeppshandel 6 km Lite bortglömt ställe som serverar god mat och öl. Perfekt stopp om du är i området. ...
Reviews
Alltid super trevliga personal och bra med utbud. Stor butik med försäljning av korv och dylikt. Gott om släp att hyra. I Gör det själv hallen brukar det sällan finnas papper, inte hela välden men kan va bra att ha.
Schysst gör-det-självhall. Hade fått 5 om platserna var 2dm bredare så man faktiskt kom runt bilen utan att böja på högtryckssprutan
Är väldigt rent och snyggt över hela stationen. Stort plus för den otroligt trevliga personalen som alltid är lika hjälpsamma. Och brukar som oftast vara gott och plats att parkera.
Bra tillgänglighet till butiken med ramp och automatiska entredörrar, gott om plats mellan hyllorna gör det lätt att komma fram. Produkterna är sorterade på ett tydligt sätt och personalen bemöter alla med respekt och kunskap. Självklart säljer de drivmedel för fordon och har en gör-det-själv-hall med lyftanordningar. Bil, lastbil och släpvagn finns att hyra till rimliga priser. Billtvätten med borstar ligger bakom butiken. Varje gån man besöker möts man av ett leende och lämnar dem på samma sätt.
Sveriges sämsta ok mack , alltid något på denna mack som är ur funktion. Måste ha att göra med att ägaren och dennes personal är ur funktion.
Trevlig personal och bra utbud i butiken
Fin gör det själv tvätthall, trevlig och serviceinriktad personal. Bensin stationen har det mesta man efterfrågar inom området och jag rekommenderar då jag ständigt besöker denna station.
Mycket bra och trevligt ställe m bra läge bredvid början av Bälstaån. Väldigt snabb och trevlig tjej i kassa som hjälpte oss vilket va uppskattat.
Jättebra bra service
Bästa biltvätten!
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;