facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8 Bemannad

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Kungsängen kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: SKOLVÄGEN 41, 19634 Kungsängen, Sweden
Phone: +460858173435
City: Kungsängen
Zip Code: 19634


Opening Hours

Monday: 06:30 - 22:00
Tuesday: 06:30 - 22:00
Wednesday: 06:30 - 22:00
Thursday: 06:30 - 22:00
Friday: 06:30 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: OKQ8 annual report, Q8 gas station, Preem
Reviews
En bra bemannad bensinstation. Det är den närmsta macken som är bemannad, så såklart är det den bästa. Priset är väl densamma som konkurrenternas. Personalen är trevlig. Dock så hade jag gärna sett att menyn skulle få sig ett lyft. Mer mat åt folket, korv passar till mellanmål och lunch, men vi vill ha något mer matigt till middag!
Super service! Jätte trevlig. Fint Rent, man kan inte gnälla. Fortsätta på denna nivå. Jag kom fram på morgonen och allt var verkligen fint rutinerad. Bra!!
Bra självtvätt, dåligt med vatten och tvättutrustn ing
Tack till verkstan som hjälpte mig byta torkarblad inför besiktningen! Butikspersonalen däremot, gav mig fel torkarblad först, så jag fick gå o byta,, det drar ner betyget, oerfaren personal där!
Hyffsad modern och uppdaterad mack med både madkintvätt, tvätt utomhus och tvätt inomhus. Som många andra okq8 har dom numera Starbuckskaffe. Utbudet av mat och dryck är bra. Det går att bli mätt här. Olja, rengöringsmedel, torkarblad, lampor o sånt får allt mindre utrymme i butiken. Snacks o godis får mer utrymme. Ps. De säljer visst drivmedel också. Både för bil och gasolgrill. Ds.
Uppfyller kraven på en bemannad tankstation där det utöver drivmedel och enklare biltillbehör även säljs enklare förtäring, både kallt och varmt. Det finns biltvätt både automatisk där bilen åker in i samt möjlighet att tvätta själv med högtryck och sånt. Inga problem att ta sig fram med tullstol i butiksdelen.
Förutom bensin blev det en liter destillerat vatten till humidoren. Kommer inte ihåg vilket literpris som var högst.
En klassisk OKQ8 mack. Välsorterad och med trevlig och i många fall kunnig personal. Den 5:e stjärnan kommer sig av att de har kvar den klassiska "GDS" hallen. Dock utan lyftarna men ändå en trevlig grej för att kunna komma in och tvätta eller göra enklare fix med bilen. Anläggningen har också en trevlig och kunnig verkstad. Utanför finns det även den manuella tvättasjälvanläggningen. Trevligt.
Bilverkstad i Q8 : kommer överens om pris för att laga bilen, väl på plats höjs priset för ”nånting gick sönder och vi var tvungna att laga det” oärliga mekaniker som utnyttjar situationer. rekommenderar att hålla sig borta från denna bilverkstad
Brukade lämna in min bil för service där år in och år ut fram tills förra året när jag upptäckte att de råkat hälla spolarvätska i bromsvätskebehålkaren. En förklaring kan vara att ansvarig var stressad då han servade själv. När jag påpekade felet så tvärvägrade han att erkänna trots att jag enbart lämnat in bilen hos dem och ingen annan. Detta blev avgörande då jag vänt mig till en annan verkstad och vågar inte lämna in bilen där igen. Kan ärligt talat inte veta eller vara säker på om de tidigare servicena var korrekt gjorda.. Kanske är det annorlunda idag men jag vågar inte lämna in bilen där längre at your own risk
Comment on this business

Directions to OKQ8 with public transportation


Granhammarsvägen (Kungsängen) (Upplands- 70 meters
Ekhammarskolan 130 meters
555
558

to add OKQ8 map to your website;