facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8
"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Tvååker kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även elbilsladdning och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: SPANNARP 30, 43277 Tvååker
Phone: +460340480087
City: Tvååker
Zip Code: 43277



related searches: Okq8 tvååker review, OKQ8 stationer, OKQ8 Alingsås, OKQ8 Varberg, OKQ8 partners, OKQ8 alkylatbensin pump, OKQ8 98 oktan, OKQ8 Lysekil
Similar places near
OKQ8 OKQ8 82 meter Blev lite körv o kaffe bra service som vanligt
Reviews
Den här OKQ8 var inte jättebra. De hade stort sortiment men viss mat var möglig, en skylt var felplacerad och personalen var långsam. Däremot fick jag kompensation så det blev bra tillslut.
Den stängda genomfarten åt vänster efter motorvägsavfarten ger ett sunkigt intryck som tyvärr fastnar i minnet.
Står att dom stänger 00 på sidan, promenerat i 35 min dit och 35min hem! Gick kl 22 ringde och dubbel kollade öppetiderna men ej svar! Tänk på att skriva rätt öppettider på sidan tack!
Supertrevlig personal. Väldigt hjälpsamma när jag kom in för att tvätta bilen, fick bra råd och tips. Tyvärr är bensinen väldigt dyr men det är ju knappast butikens fel. Bättre sortiment än många andra bensinststioner
De har ingen Starbucks fortfarande och följa inte OKQ8 stationer. Man känner att i livsmedel inte som okq8 stationer. Kaffe var dåligt, fika bröd var inte samma som brukar finns i okq8 stationer.
Lätt åtkomlig plats att äta mat,tanka eller äta sin egen picknick. Korta påfart o avfart, gör detta rast ställe till en favorit. Sittplatser ute o en länga välstädade toaletter. Restaurang mm inomhus.
Brukar stanna där på en kopp kaffe eller äta middag. Bra meny o välja vilken rätt man är sugen på. Jag rekommenderar stället.
Stannar här ofta när jag är på väg både norrut och söderut. Personalen är jättetrevlig och dom säljer världens bästa kanelsnäckor här också som jag absolut tycker du ska pröva om du nu är svag för kakor precis som jag är ;-
Här blev det frukost idag på väg till mc-träff i Norge. Trevlig personal och god frukost, vad mer kan man begära tidigt på morgonen.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;