facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Solna kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil, elbilsladdning och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: Solnavägen 13 , Solna 171 65, AB, SE
Phone: +46 8 514 951 00
City: Solna
Zip Code: 171 65



related searches: okq8 wiki, okq8 öppettider, okq8,stockholm, okq8 hyrbil, okq8 bank, okq8 sollentuna, okq8 english, okq8 kundtjänst
Reviews
Trevlig mack med hjälpsam personal. Säljer dessutom lite tillbehör som torkarblad och liknande och inte enbart "snurrkorv" som många mackar nu för tiden. Även biluthyrning och tvättautomat.
Sällan kö till pumparna och det finns butik med det viktigaste. Dessutom finns möjlighet att tvätta bilen.
Deras tvätt är dyr och dålig, välj en annan
Mycket bra ställe för mig och bilen !
Städat och fräscht med bra utbud och trevlig personal
Lättillgänglig mack med tillgång till luft och tvätt. Går även att hyra fordon.
Alltid trevligt. Trevlig hjälpsam personal. Hjälper till att hitta rätt olja samt även hjälper till om man behöver hjälp. Gott kaffe med ett ganska så brett sortiment av bröd och bakverk. Saknar tyvärr en uteplats att sitta på. Borde gå att fixa.
Hjälpsam och trevlig personal. Bra Biltvätt men kan bli lång kö än väntat! nära MC och solna centrum :
Ena torkbladet gick av på väg hem i regnet och jag fick förstklassig hjälp här. Både med att hitta rätt modell och montera. Fast det var mycket folk. Supertrevlig service och bra sortiment.
Ett pålitligt ställe som hjälper mig med drivmedel och andra prylar till bilen. Kan även hjälpa till kopior på dokument mjölk och grillkol. Kortet ger Cashback på allt du köper och betalar dubbelt i butiken. Saknar bara grönare drivmedel . Här ligger man efter ordentligt.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;