facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Katrineholm kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyrbil, hyra släp, hyra lastbil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: VASSMOGATAN 1, 64149 Katrineholm
Phone: +46015033030
City: Katrineholm
Zip Code: 64149



related searches:
Similar places near
Välkommen in Välkommen in 662 meter Har tänkt att se vad er affär har för något gott när jag är i Katrineholm
Shell 7-Eleven Katrineholm Shell 7-Eleven Katrineholm 683 meter Jag var och handlade igår kväll hos er och blev visiterad i min väska för att jag såg...
Reviews
En helt ok bensinmack som har en gör det själv hall som man kan meka i eller tvätta bilen för hand om man vill göra det. Man kan köpa olika sorters korvar med bröd eller mos, samt att de har diverse mackor med olika tillbehör. Det finns lite tillbehör för bilar & en del som kan behövas för att göra service på bilen fast det är inte den billigaste stället att köpa det man behöver till bilen Behöver man tanka ad-blue så finns det på pump.
Hängde på låset en lördag i november. Kommer in till doft av nybakat, trevlig kvinna i kassan och fräscht utbud av frukostalternativ
Skulle behöva fixa infarten/utfarten till tvätten, extremt brant åt båda håll. Man ser dessutom inte om det kommer någon runt hörnet utanför tvätten. Behöver dessutom service idag 28/4, då ett/flera munstycken inte fungerar.
Otroligt oproffsigt bemötande i Katrineholm idag 7/1-21 Min mammas bil fick elfel i biltvätten idag och när hon bad personalen om hjälp sa dom att "det är ditt ansvar att ta ut den". 2 personal och endast en annan kund vid tillfället. Nog hade de kunnat bemöta trevligare och sagt att de kunde försöka hjälpa henne putta ut bilen alla fall. Min mamma är pensionär och lite skröplig i kroppen och hade inte klarat det själv. Lite vett, etikett och medmänsklighet hade inte skadat.
Fruktansvärt otrevlig butikschef. Alltid väldigt lång tvättkö, stort behov av en till eller en snabbare automattvätt. Vi som företagare har inte tid att stå i kö 1h för att tvätta, då väljer vi andra alternativ.
Här köpte jag tobak och tillbehör så jag kan rulla egna siggaretter. på denna "macken" köpte jag min första franska-hott dog med CILI det är
Köpte ett fika och gjorde toabesök, efter att vi tankar på ST1 tvärs över gatan! Shell är fel utsatt på Google Maps och bilensSkoda gps!!
Vänligt bemötande, annars får man väl vad man kan vänta sig på en mack.
Trevligt personal. Gör det själv hallen är det bästa. Synd bara att det finns folk som inte tar hand om saker, dammsugaren har butiken byt ett fler tal ggr.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;