facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Fjugesta kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyra släp, självtvätt av bil och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: LETSTIGEN 17, 71630 Fjugesta, Sweden
Phone: +46058510210
City: Fjugesta
Zip Code: 71630



related searches:
Similar places near
OKQ8 Fjugesta OKQ8 Fjugesta 20 meter Bra mack med stort utbud, i fräscha lokaler och kanonbra personal.
Qstar Försäljning AB Qstar Försäljning AB 3 km Vi finns där du minst anar det! Välkommen till Pump, Qstar och Bilisten. Idag har vi ...
Reviews
Väldig bra personal samt ett mycket bra mottagande och mycket hjälpsamma.
Väldigt fin station och trevlig personal
Bensinmack med postservice, matvaror, drycker, godis, tidningar, automatbilstvätt samt biltvätthall gör-det-själv m m. Många plus för OKQ8!
Bra kaffe och bulle vid stopp.
God grillad med pommes o gurkmajo.
Härlig service, rent och vädligt god mat, bra sortiment!
Jättebra service och trevlig personal !
Gör allt för att undvika detta ställe. Man tar en nummer lapp sen använder dom inte ens det systemet utan har det mer för prydnad.. Personal scannar av paketen innan man ens har fått sett paketet och godkänt att den inte har några skador.
Känns oftast som man är i vägen, när personalen har fullt upp med att prata med vänner. Posthanteringen är katastrof. Uppdatering: de verkar ha tagit åt sig av kritiken, känns bättre senaste tiden!
Bra service och utbud och trevlig personal.
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;