facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8 Sillekrog södergående

OKQ8 Sillekrog södergående

About

Välkommen till OKQ8 Sillekrog södergående.



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Tystberga kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även elbilsladdning och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: Sillekrog södergående, 61199 Tystberga
Phone: 015630074
City: Tystberga
Zip Code: 61199



related searches: Sillekrog meny, Sillekrog Restaurang
Similar places near
OKQ8 Sillekrog Södergående OKQ8 Sillekrog Södergående 167 meter 2 månader sedan förra skrivelsen om laddarna. Fortfarande ett uttag kaputt och jag få...
OKQ8 OKQ8 218 meter OKQ8 Bemannad
Kärringträtans garn Kärringträtans garn 11 km Bra sortiment och kunnig, hjälpsam ägare. Bra priser och fin kvalitet. Mycket god se...
Reviews
2 månader sedan förra skrivelsen om laddarna. Fortfarande ett uttag kaputt och jag får bara 41kW trots att bilen tar 130... Blir ett långt stopp detta..
Stannade här för att ladda. Det känns som att gå 2-3 år tillbaka. Första stolpen trodde att den hade laddat samma bil i 90 h, men platsen var tom. Nästa stolpe kom bara upp i 50 kW även om bilen tar 150 kW när den har så lite batteri.
Bra service och bra utbud. Och inte minst: bra tillgång till rena och bra toaletter, inga köer! Bra tvättmöjligheter med pappersservietter att torka händerna på inga halvtaskiga lufttorkad.
Riktigt hyggligt får jag lov att konstatera. Personalen är tydligt stressad men sköter sina uppgifter klanderfritt snabb leverans av ljuvliga glassar exempelvis. Dock måste det tydligt noteras av här togs ingen hänsyn alls gällande covid, tvärtom var många helt hänsynslösa och inne i butiken ringlade köer både till kassorna och toaletter där många parkerade mycket nära framförvarande person.
Dåligt med korvar så ja åkte över till söder gående sida och köpte korvar och blev mycket mätt
Fick lite soppa i hojen. Så jag är rätt nöjd.
Rena pump och rimlig bensin pris. Lite väl för trångt gällande yta och tankarna mellan bilarna.
Lite rörigt saknades flera saker på menyerna! Trevlig personal!
Gick ej in, tvättade enbart rutorna på bilen
Perfekt ställe att stanna på när man åker söderut och har åkt genom stan. Bensträckare nått att ladda energin med så är man On The Road Again
Comment on this business

to add OKQ8 Sillekrog södergående map to your website;