facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ÖlandsChoklad

ÖlandsChoklad

About

ÖlandsChoklad

Story

Från vår fabrik i Färjestaden på Öland tillverkar vi exklusiva, handgjorda praliner och andra smakfulla produkter baserade på finaste choklad och råvaror, överdragna med bästa 70% mörka choklad. Vi tillverkar också handgjord italiensk glass på öländska. Krämiga sorbeter och underbar gelato.
I vårt hamncafé serverar vi även Italienska och Öländska delikatesser som med fördel avnjuts tillsammans med gott vin eller öl.

Address: Södra hamnplan 5, 386 31 Färjestaden
Phone: Hamnen/Cafeet 0485-34515
City: Färjestaden
Zip Code: 386 31



related searches:
Similar places near
Ölands Choklad Ölands Choklad 16 meter Mysigt ställe, god mat, bra priser!
Fredriks Bröd & Bakverk Fredriks Bröd & Bakverk 46 meter Trevliga och glad personal. Bullarna bästa i hela sverige
Hamngrillen Hamngrillen 98 meter Så besviken jag blev. Vi beställde 2 olika sorters glass. Fick samma sort!! Det såg s...
Strandhyddan Strandhyddan 4 km Välkomna till Strandhyddan som ligger på stranden med utsikt över Kalmarsund och Ölan...
Reviews
Väldigt god mat! Ville egentligen ha någon av deras närproducerade hamburgare men dessa fick man inte välja då och de nämnde inget kring det förens man skulle beställa som man fick göra efter att ha stått i kö till beställningsdisken. Synd! Men gott var det ändå, detsamma med glassen
Bra och snabb service. Nackdelen var alla gäster som inte tog hänsyn och höll avstånd. Annars super mysigt ställe.
Trevligt bemötande och god mat. Skönt att de har delar som är snyggare likväl delar som är i solen. Köpte ingen choklad ... önskar dock att jag köpt "getostchoklad"!
Trevligt och gott. Bra fika och god kaffe. Mysigt. Rekommenderas.
Smakade förjävligt. Pizzorna hade feta pålägg och vi lämnade restaurangen innan vi hade ätit upp. Kan knappt kalla det mat.
God mat pizza, sallad och lite lite deli om än inte billig. Utmärkt glass och konditoridel där chokladbitar dominerar.
En av de bästa glassarna jag har ätit. Har varit här många gånger och rekomenderar starkt passionsfrukt- och citronsorbet. Serveras även mat som sallader och pizza. Hamburgare går att få på sommaren. Men glassen är att föredra.
Är här ett par gånger varje år.Alltid jättegod mat och glass. Relativt höga priser. Läget vid hamnen är jättefint.Oftast många gäster och trångt. Personalen helt ok men skulle kunna ordna köerna betydligt bättre.
Comment on this business

to add ÖlandsChoklad map to your website;