facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ölandsglass

"Vi har tillverkat egen glass på Storgatan 10 sedan 1987. Vi har flexibla öppettider pga av väder mm så ring gärna om ni vill vara säkra på om vi har öppet."
Address: Slottsgatan 17 , Borgholm 387 31, H, SE
Phone: +46 485 122 40
City: Borgholm
Zip Code: 387 31



related searches: Ölandsglass map, Ölandsglass borgholm, Ölandsglass sommarjobb, Ölandsglass Göteborg, Källa Glassgård, Glassrestaurang, Källa Glassgård sommarjobb, Glasscafé Kalmar
Similar places near
Norrings Creperie Norrings Creperie 107 meter Mycket god mat, behövde inte vänta för länge för att få den. Personalen kändes ganska...
Kaffetorpet Kaffetorpet 2 km Frågar om vilka primörer som serveras till varmrökta laxen, luddigt svar. Kontrar med...
Kaffestugan Kaffestugan 35 km Frågar om vilka primörer som serveras till varmrökta laxen, luddigt svar. Kontrar med...
Reviews
Underbart glass o trädgårdscafe. Mkt platser både ute o inne. Många killar som expierade så inte länge i kö. Jätte go glass.
Härlig innergård, stort utbud av glass och trevlig personal. Inget speciellt med glass. glassen
Härlig glass som man kunde avnjuta, ska du handla glass så gör det här och inte i någon lite kiosk.
Helt ok smakutbud. Supertrevlig uteplats. Kokosglassen rekommenderas! Dom har ett väldigt bra koncept där man kan beställa en kula plus mjukglass. Då blir det precis lagom mängd. Lite rörigt vid beställningen av kaffe då den hämtas på annat ställe. Det var lite otydligt.
Goda glass men ingenting superspeciellt skulle jag säga. Trevlig personal.
Glassen var godkänd, men tyvärr inte mer än så. Jag provade jodnötskola och nutello dock misstänker jag starkt att jag fick chokladglass istället för nutello eftersom det inte smakade ett spår av hasselnöt.... Det var trevligt med lite lä från vinden i deras uteservering på innergården.
Inte största utbudet men mycket god glass och egen tillverkning vilket ger extra poäng sant mysig trädgård att avnjuta glassen i
Mitt favoritställe i Borgholm har laktosfri glass som är jättegod...
Dyr med det var ohyggligt gött, fett värt
Mycket trevlig och informativ personal. Goda våfflor med sylt och grädde. Trevlig sittmiljö på verandan. Man kan även sitta inomhus eller i trädgården. Stort urval av glassorter.
Comment on this business

to add Ölandsglass map to your website;