facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ölandsstugan

About

Fira din semester på Öland, hyr din stuga eller fritidshus av oss!

Story

Här hittar du exklusiva fritidshus / stugor att hyra året runt, varje hus passar perfekt för två familjer, det finns 10 sovplatser i varje hus samt 4 sovplatser i gäststugan. Välkommen att ringa eller skicka ett e-post om du är intresserad.

Våra hus är belägna strax utanför Borgholm i Blårör, med cykel- och gångvägar till både Borgholm och Köpingsvik är det hela familjens paradis.

Address: Dovrestigen 6, 38737 Borgholm
Phone: +46707985525
City: Borgholm
Zip Code: 38737



related searches: Dovrestigen, Olandsstugan se
Similar places near
Resedan Resedan 1 km De nyproducerade bostadsrätterna i området Resedan i Borgholm står klara för inflyttn...
Ölandsmäklaren AB Ölandsmäklaren AB 1 km Trevlig och tillmötesgående personal med brett kunnande! Tummen upp
Mobergs Place Mobergs Place 1 km Är så nöjd att gå ditt. Dom är super duktiga.
Rumsuthyrning centralt Borgholm Rumsuthyrning centralt Borgholm 1 km Vi hyr ut tre dubbelrum i centrala Borgholm under juni-september. Det finns gemensamt...
Villa Vind Villa Vind 2 km Välkommen till Villa Vind! Ett mysig boende i centrala Borgholm. Här bor ni i charmig...
Villaverdi.se  Villa Verdi Borgholm Villaverdi.se Villa Verdi Borgholm 2 km Det kallar jag bra hotelrum 65 kvm Stor lummig trädgård med grillplatsen. Centralt n...
Blå Flagg Blå Flagg 2 km Trevligt o fräscht boende
Stuga Fiske Öland Stuga Fiske Öland 9 km Mysiga stugor med egen liten sjö. Bra utrustning i köket och med tvätt och diskmaski...
Hyr hus på Öland Hyr hus på Öland 11 km Fin stuga...lite nära hyresvärden annars bra
Ekerum Camping - Stuga 96 Ekerum Camping - Stuga 96 12 km Fint beläget vid en långgrund strand som har bra med lekytor för barnen men detta var...
Arbelunda Sörgård Arbelunda Sörgård 13 km Skapligt boende
Höghälls stugor Öland Höghälls stugor Öland 13 km Välkommen! På denna sida kan du följa vad som händer på Höghäll året runt.
Sjölundens Stuguthyrning Sjölundens Stuguthyrning 22 km Superbra. Fantastiskt hus och läge. Och Marwin är en perfekt värd!
Stenninge bygata Stenninge bygata 25 km Två blåa hus i en underbar omgivning. Stora ekar och ett rikt fågelliv.
Reviews
Otroligt fin och prisvärd ställplats med ett vänligt bemötande av ägaren vid ankomst. Har ni inte varit här så åk hit. Gångavstånd till Borgholms centrum.
Pris. 100 sek med el Super bra ställplats och service Lugnt å skönt å roligt med alla skyltar. Så fin
Mysig camping som har det mesta man behöver.
Trevlig och omtänksam camping. Ligger nära Borgholm, men i ett lugnt område. Alla fasciliteter utmärkta.
Bra plats, bra iordning. Nu vid lågsäsong är det inga problem med köer vid toalett och dusch vilket det kanske kan bli annars. Känns som att ägaren har koll på läget. Bra pris dessutom. Tack.
Mycket bra och trevlig ställplats för bara husbilar. 5 min till centrum med cykel.
Fin lugn ställplats för husbilen. Mycket trevlig personal. En toa och en dusch vilket gör att det kan bli lite kö men upplevdes inte som ett problem. Gångavstånd in till Borgholm centrum och även ett litet tåg man kan åka med. 30 talet platser men alla har inte el.
Ställplatsen ligger på en promenadavstånd från Borgholm. Väl ordnad, markerade platser på gräs. Jättetrevlig värd hälsar oss välkomna. Fräsha Faciliteter dock endast en toa. Dammar för fiske om så önskas. Tyvärr är de tomma på grund av hettan i somras. Allt är bra. En enda minus är närheten till stora vägen om man är känslig för lite buller. Dock är det tyst på natten. Rekommenderas för övernattning.
Trevlig ställplats för husbilar. Vissa platser saknar dock el. Bara en toalett och dusch så det blir lätt kö till dessa.
Verkligen en kanon ställplats billigt och centralt. Trevlig värd som har det
Comment on this business

to add Ölandsstugan map to your website;