facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Old Mike's Diner

Old Mike's Diner
Address: Nyponvägen 1 , Ljungby 341 32, G, SE
City: Ljungby
Zip Code: 341 32


Opening Hours

Monday: 06:00-23:00
Tuesday: 06:00-23:00
Wednesday: 06:00-23:00
Thursday: 06:00-23:00
Friday: 06:00-23:00
Saturday: 06:00-23:00
Sunday: 06:00-23:00


related searches: Old mike's diner menu
Similar places near
McDonald's McDonald's 272 meter Väldigt liten mcdonalds och fullt med folk. Långsam service och hamburgaren var lite ...
Reviews
Tänkte testa något nytt, istället för Max som vi annars ofta äter på. Så vi provade på detta ställe, vi gillade hur stället såg ut, fräscht och härlig stil. Men när maten kom blev man förvånad, köttet i burgaren var halv bränd, och det enda vi kände smaken av var kol. Vi hade bråttom och orkade inte säga till. Annars tyckte vi att det var unikt att inte pommes ingick i det vi trodde var en meny. Positivt: lokalen, personalen, pommes. Negativt: burgaren, toaletten, priset.
En stjärna är ett alldeles för högt betyg för detta matställe, hade jag kunnat så hade jag gett -10. Vanlig cheeseburgare på mc Donalds smakar bättre och då får du ändå ohyggligt mycket mer mat. 35 minuters servering för en torr och sönderbränd hamburgare som kostar otroliga 120 kr i miniatyrformat med ljummen sötpotatis pommes som smakade torra flip-flop tofflor var INTE värt pengarna. Välj max 200 m bort!
Hamburgaren var ganska god, men haloumisalladen var ganska klen, bestod av 90% isbergssallad hade vart gott med nått mer än tomater i. Typ gurka oliver mm. Blev ju i inte mycket mat av det. Restaurangen var mysig o annorlunda Mat: 3/5
Jag har haft nöjet att besöka Old Mike's Diner ett antal gånger och jag måste säga att jag är imponerad. För det första är deras hamburgare riktigt goda och tillagas alltid färskt vid beställning. Jag har haft både klassiska burgare och deras specialburgare, och de har alla varit välsmakande och tilltalande. Dessutom är deras portioner generösa och priserna är rimliga för vad du får. Du kan välja mellan en mängd olika tillbehör och drycker, vilket gör det enkelt att anpassa din beställning efter dina önskemål. Personalen på Old Mike's Diner är också vänlig och hjälpsam, vilket skapar en trevlig atmosfär. Restaurangen är inredd i en retrostil med många gamla foton och memorabilia, vilket ger det en rustik och mysig känsla. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mina erfarenheter på Old Mike's Diner. Om du letar efter en läcker och prisvärd hamburgare, rekommenderar jag starkt att besöka Old Mike's Diner!
En väldigt fin och fräsch resturang. Hade därför svårt att tänka mig att maten skulle vara så smaklös… Varken den vegetariska burgaren eller månadsburgaren med dubbla puckar var kryddade. Salt, peppar, ingenting. Besviken. Personalen var lite oorganiserade, fick först fel beställning. Steppa upp kvalitén på maten så kommer allt blir kanon. Sticker verkligen ut i hur fint och bra allt ser ut
Rent och fint. Trevlig kille som tog var beställning. Bra service. Vi åt vid 16:30. Pasta Penne bacon, man blev mätt iallafall, mycket smakrik och god. Min kompis åt Cesarsallad och barnet åt hamburgare tror det är av högrevmycket smakrik och god. Värt varenda krona. Kommer alltid tillbaka till Old Mike's. Vi var väl 4 familjer som var och åt här.
Trevlig miljö men absolut inte värt pengarna. 2 hamburgare med tillbehör kostade över 700kr och helt ärligt så är Burger King godare.
Supergoda burgare och fries! Cheddar dippen var också god! Liten milkshake för priset, hade förväntat oss dubbla mängden för hela 59kr! Men god var den. Ribsen lämnade däremot en hel del att önska och coleslawn var ganska smaklös, kändes mest som vitkål i vattnig majonäs. Men burgarna och friesen var som sagt supergoda, välj det tills restaurangen har styrt upp ribsen till bättre kvalité. :
Jättetrevligt ställe med en rolig rustik atmosfär. Maten är dock ganska meh.Mat: 2/5
Maten var bra men den unga personalen hade ingen koll på vare sig beställning eller service, dessutom alldeles för få i personalen, personen som skulle servera stod samtidigt i kassan och tog emot nya beställningar. Dessutom märklig toa, ingen pumptvål och lösryckt tung toarulle...
Comment on this business

to add Old Mike's Diner map to your website;