facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oldergaard Glashytta

Address: 155, 386 62 Triberga, Kalmar Län, Sweden
City: Triberga
Zip Code: 386 62


Reviews
Hit måste man åka om man är på Öland!Ett otroligt trevligt och professionellt bemötande av Glaskonstnär Robert Oldergaard. Han visar och förklarar vad han gör. Vi var dom enda besökarna just då och han bad vår dotter att hjälpa till. Mycket uppskattat. Det märktes att han är utbildad lärare. Priserna är normala i förhållande till hans renommé.
Jättefin glaskonst med det där unika uttrycket du letar efter. Superduktiga glasblåsare, jättetrevligt värdskap.
Helt klart ett av de bättre platserna på skördefesten, intressanta saker som ställs ut och trevliga försäljare. Det är ordnat så som det var då skördefesten började med levande musik, enkelt och iordning på allt samt en ägare som är engagerad och pratsam.
Ha fina glasburk men tråkigt att de tar betalt för att få koll på konstverket. Inträde priset är för höga. Du är känd men inte så välkänd såsom Orrefors, Kosta etc. Då ska man erbjuda grattis inträde så kunder få bättre chans att lära känna dina glasverk.
Mycket fina och vackra saker. Hantverk när det är som bäst.
Gick en glasblåsarkurs hos en mycket trevlig och pedagogisk norrman Thomas? där vi fick skapa en julgranskula och en skulptur eller skål. Vi fick hela tiden proffsig och personlig handledning och hjälp. Mycket häftig upplevelse som vi aldrig kommer glömma! Ska bli roligt att få ta med sig verken hem. Rekommenderas!
Så trevligt och mysigt. Härlig värdfamilj och fina glasgrejer till Skåne.....kommer nog att åka dit igen!!
Detta borde vara den ultimata besöket för alla som besöker Öland
En sprudlande trevlig konstnär som har ett enormt inspirerande sätt att prata om sin konst... Missa inte detta stället!
Comment on this business

to add Oldergaard Glashytta map to your website;