facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Olgas Gatukök

Olgas Gatukök

About

Olgas Gatukök är ett snabbmats ställe som serverar både glass och snabbmat, såsom hamburgare, korv och kebab m.m.
Varmt välkomna hälsar trevlig personal!



"Olgas Bistro är en liten restaurang belägen på mellankajen precis vid gästhamnen i Hunnebostrand. Vi serverar vällagad mat med influenser från sydeuropa. Tapas, vegetariskt, fisk, skaldjur och kött. Lunch serveras under sommarmånaderna. Våra väl utvalda viner har sitt ursprung från Frankrike, Spanien och Italien."
Address: Södra strandgatan 24, 45661 Hunnebostrand
Phone: 0709483668
City: Hunnebostrand
Zip Code: 45661


Reviews
Tog lång tid att få maten. Fisksoppan smakade inte så gott och skaldjuren var sega.Mat: 2/5
Beställde hamburgare som jag bad om att få genomstekt. När den kom var den rosa inuti och bränd utanpå, nästintill oätlig. Lämnade större del av burgaren. Ingen kom och frågade hur det smakade, men vid betalning berättade jag att jag var missnöjd. Servitrisen svarade ”Ok. Bra att du säger till” sedan slog hon in beloppet. Inget om att det var tråkigt att höra eller att jag kunde fått ett rabatterat pris. 250 kr för en hamburgare som inte gick att äta kändes sådär. Min sambo tog fisk, den var som vanligt god. Vi kommer tillbaka men det blir inte hamburgare några fler gånger.
Mycket god mat och trevlig personal, allt vid havet Hunnebostrand.Mat: 5/5
Väldigt gott bra service och mysigt
Servitören va otroligt charmig samt mycket kunnig därav 2 stjärnor. Men om vi ska gå in på de lite mer negativa. Först fick vi vänta på maten i nästan 2 timmar därefter när vi fick maten va de inget jätte specielt framförallt inte för priset. En fisksoppa på 240 spenn som serveras med sej. Sej är ingen dålig fisk men att ta 240 spenn med en soppa med sej är över gränsen.
Pommes var kall och seg, ingen kom och frågade om allt var ok, så jag åt toasten där bara brödet var varmt, iskall kyckling. Med varm kyckling och pommes hade det varit ok. Trots att jag klagade fick jag betala 179 kr om jag minns rätt, ingen kompensation för maten som jag dessutom inte åt upp. En ok restaurang erbjuder avdrag eller ny mat.
Trevligt ställe med uteservering i söderläge. Markisen rullas delvis ut för att ge skugga när solen steker allt för mycket. Stället är inklämt mellan småbåtshamnen och Hunnebostrands "stora gatan" med flanererande fotgängare och långsamt rullande biltrafik.
Mysigt ställe med mat och glass Barnvänlighet: Hade mycket glass att välja på Parkering: Många parkerinplatser runt om Tillgänglighet för rullstol: Ligger invid ett torg med uteservering med utsikt över havet och båtar
Trevlig miljö, engagerad personal och god mat.
Wow vilken matupplevelse det blev ikväll på Olgas Vi tre som åt tog olika maträtter och alla bara njöt av det goda kocken levererat. Trevlig och kunnig personal. Mysig restaurang /vi som satt i ”båset”
Comment on this business

to add Olgas Gatukök map to your website;