facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oljans Matsal och Catering

Oljans Matsal och Catering

About

Lunch mån-fre 10:30-14:00
Frukost 8:00-10:00
Lunchrestaurang med catering i Nynäshamn med omnejd
Familjerestaurang
Catering
Lunch
Dagens
Kaffe
Smörgåsar



"Lunchrestaurang med take away och catering.Vi serverar vällagad husmanskost med svenska och globala smaker.Örter, grönsaker och chili hämtar vi från våra egna trädgårdar.Lokalproducerade smaker"
Address: Raffineraderivägen 21, 14941 Nynäshamm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0733712541
City: Nynäshamm
Zip Code: 14941



related searches:
Similar places near
Bedarö Baren Bedarö Baren 1 km Äter lunch här så ofta jag kan. Ett av de bästa ställena i Nynäshamn med en varierad ...
Källaren Lydia Nynäshamn Källaren Lydia Nynäshamn 2 km Mycket god mat till bra pris
30 Grader i Nynäshamn 30 Grader i Nynäshamn 2 km Ät här. 5 av 5 mums
Medelhavets kolgrill och pizza Medelhavets kolgrill och pizza 4 km Vet inte vad dom unga leverans killarna håller på med... Maten blir lagad fort men wo...
Torpet- kort & gott Torpet- kort & gott 12 km Torpet- kort & gott är mötesplatsen mitt i byn för stora och små.
Reviews
Tog frukostkorv med grönpepparsås, nog den bäst smakande rätt jag fått på länge. Riktigt bra ställe, blev 4av5 lite pga tyckte portionera såg små ut, men min åsikt. Riktigt gott käk!
Riktigt god mat och absolut prisvärd , värt ett besök!
Kan verkligen rekommendera denna restaurang för catering! Beställde buffén ”Runt Medelhavet” till vårt dop och det var otroligt fantastiskt god mat. Väldigt goda smaker på allt och samtliga gäster var imponerade. Desserterna i glas var också succé och imponerade även på de som inte vanligtvis gillar sötsaker. Toppklass!
Topp-betyg och idel lovord från oss som catering-beställare samt våra gäster vid en "sensommarfest". Enkelt, smidigt och fantastiskt bra. Betydligt mer sanning än tv-reklamen - "så god att du kallar den din egen". Vällagat med kärlek helt enkelt och oerhört uppskattat och prisvärt nerifrån Oljans. :-
Tusen tack för en magiskt god spansk buffé. Så välkomponerade smaker och fint upplagt på vackert porslin. Kommer defenitivt att beställa catering härifrån fler gånger. Och inte att förglömma den himmelska chokladmoussetårtan som blev pricken över i på vårt 50-årkalas.
Jätte gott och super gott fyrkantigt vaniljhjärta
Tyvärr kändes det som att vara tillbaka i skolan, både vad gällande restaurangen men tyvärr också maten. Ej påfylld salladsbuffé, borden var ej avtorkade efter gäster och matstänk på gardiner och väggar.
Alltid mycket god och vällagad mat med bra råvaror till ett lågt pris. Lunchrestauranger blir inte bättre. Vi köper ofta matlådor till den lilla privata hemmafesten, ofta till fredagar.
Trevlig personal. Bra att man kan köpa 10kort med lunch och få ett lite bättre pris.
Alltid trevlig personal å hög kvalitet på råvarorna och mat, bästa i Nynäshamn
Comment on this business

to add Oljans Matsal och Catering map to your website;