facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ollies Woollies

Ollies Woollies

About

Ollies Woollies i Lund säljer bekväma kläder i naturliga material som är sköna att bära: merinoull, bambu, linne och bomull. Från Small till Plus size.

Story

Personlig liten klädbutik i centrala Lund med ett handplockat utbud av kläder och accessoarer i vackra färger och rena naturmaterial som ull, linne, bambu och bomull. I huvudsak europeisk tillverkning. Märken: McVerdi, BlusBar, One With Nature, ANNO, DesignForum, Nörlin, Mathlau, Idar m fl.



"Ollies Woollies säljer bekväma kläder i material som merinoull, bambu, linne och bomull, naturliga kvaliteter som får dig att trivas och må bra. Här finns plagg för alla figurer, från Small till Plus Size, så sköna att de blir favoriter som du vill använda om och om igen. Vi tror på en hållbar garderob, med plagg i bättre kvalitet, valda med omsorg och eftertanke, och som är gjorda för att användas under lång tid. Vi är konceptbutik för by basics där du kan välja bland en stor mängd modeller, tillgängliga i upp till 60+ färger. Hos Ollies Woollies kan du också beställa just den kombination av modell/färg du vill så sys den upp särskilt till dig. Andra märken är bl a Bleuforêt, Esencia, GR nature, Grums, McVERDI, OWN by basics och Tordyvel."
Address: Magle Lilla Kyrkogata 2b, 223 51 Lund
Phone: 046-14 07 77
City: Lund
Zip Code: 223 51



related searches: OWN by basics
Similar places near
Tant Hulda Tant Hulda 417 meter Om man gillar garn är detta butiken i Lund. Lite trevligt småprat är alltid kul.
Copenhagen Luxe Lund Copenhagen Luxe Lund 465 meter Supertrevlig och hjälpsam tjej i butiken och ett stort urval fina kläder för många sm...
H&M H&M 3 km Överskådlig butik. Ordnar verksamheten så corona-säkert som möjligt.
VERO MODA Nova Lund VERO MODA Nova Lund 3 km Trasiga kläder
BIK BOK BIK BOK 3 km Bra kläd affär med bra pris och sortiment.
INDISKA INDISKA 3 km Mysigt ställe att käka mat på och har bra koll med handsprit och avstånd osv inne och...
Reviews
Beställde kläder från Basic on demand utan att förstå att de inte gick att returnera. Ingenstans genom beställningsprocessen blev jag upplyst om detta. Ja, informationen fanns om jag klickar på länk med mer information och ja, långt ner under köpevillkor. Jag hade önskat att jag fått upplysningen direkt i samband med beställningen. Då hade jag inte chansat på kläder utan att prova dem. Nu sitter jag med kläder för 2300:- som jag inte vill ha. Jag har skickat två mejl till företaget angående detta utan att få svar.
En fantastisk mysig och ombonad butik, med bra sortiment och trevlig personal. Jag har både handlat i butiken men mest beställt via webshopen. Alltid lika god service, försändelsen fint inslagen och snabb leverans. Rekommenderar särskilt strumporna i skiftande färger och originella mönster. Toppbetyg från mig!
Tack för visning av nya härliga ullprodukter samt ljuvliga linneprodukter, som man kan beställa precis som man önskar.
Vackra och bekväma kläder jag blir glad av. Kvalité som håller, och dessutom fantastisk service både i butiken och online.
Superfina kläder av hög kvalité och etiskt producerade. Gillar särskilt merinoulltröjorna från By Basics
Beställde i Webbshopen ett på smårutiga linnebyxor PRAHA, så fina och jättebra i storlek och passform! Sååå nöjd
Jag gillar mycket denna lilla charmiga butik. Kläderna är verkligen i min smak, jag är förtjust i linnekläder. Fina färger på plaggen. Hit går du som vill gå i unika kläder.
Beställde via nätet, fin service och jättefint plagg. Stämde bra med storlek och färg/mönster. Rekommenderas!
Har du inte varit i den lilla oas i Lund, som Ollies Wollies är, så är det verkligen på tiden. Här kan man väl omhändertagen och kan köpa de mest underbara tröjor i merinoull som man inte förstår att man kunnat vara utan. Sommarblusen som nu ligger ute på weben ser också ut att vara ett måste....
Mysig liten affär. Bra service. Genomtänkt urval av kläder i naturmaterial! Tanke på både design och hållbarhet.
Comment on this business

to add Ollies Woollies map to your website;