facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Öllövsstrand - Bjäre

Address: 269 93 Båstad
City: Båstad
Zip Code: 269 93



related searches: Öllövsstrand bjäre båstad translation
Similar places near
Vistorps Hamn Vistorps Hamn 2 km Liten småbåtshamn med en stor grusplan som passar utmärkt som Ställplats för husbilar...
Bröderna Fricke Handels AB Bröderna Fricke Handels AB 2 km Vackert beläget med utsikt över Vättern.
Brilliant by Rönnow Brilliant by Rönnow 3 km Vår målsättning är att skapa oemotståndliga plagg som förstärker dina känslor och spe...
Club Jönz Club Jönz 4 km Bjäres bästa klubb med resident DJ L2TG!
Julgransförsäljning i Slättaröd Julgransförsäljning i Slättaröd 6 km Julgransförsäljning i Slättaröd i mysig och lantlig miljö.
Matvandring på Bjäre Matvandring på Bjäre 7 km Matvandring på Bjäre
Fixyou Fixyou 8 km Besök mig mitt ibland butikerna i Boarps handelsby. På hemsidan kan du boka en tid so...
Kalinskan Kalinskan 8 km
FINN OSS Bilpleie Og Dekkskift FINN OSS Bilpleie Og Dekkskift 8 km Finn Oss for enklere hverdag � Vi i Finn oss jobber for at alle skal få en enklere hv...
Olastorps Gårdsbutik Olastorps Gårdsbutik 8 km Öppettider- Alltid öppet. Säljer först och främst potatis.
Reviews
Fruktansvärd ssk och vilket otrevligt bemötande. Har varit listad på denna vc i många år och träffat på så bra läkare, ssk samt usk men idag hade jag oturen att få denna ssk. Detta är något ni bör göra ngt åt, för det är så många som stött på henne även när det gäller telefon kontakt Byter vårdcentral idag.
Bra sköterskor och min läkare Bo Elmlund är kanon! Han tar sig tid, är aldrig stressad och mycket bra att prata med. Det enda negativa är kvinnan som sitter i receptionen där man anmäler sig. Hon är otrevlig och osympatisk, hon borde inte ha det jobbet! Det är också smidigt att man kan starta sitt läkarbesök via chatten , enkelt och snabbt!
Har varit listad här sedan starten. Bemötandet ha under åren varit skiftande, från mycket bra till uselt. Senaste månadens kontakter har varit under all kritik och kan beskrivas som översitteri, både från reception bara en av sjuksköterskorna och läkaren. Fick inte hjälp med det som min nya VåC snabbt konstaterade vara lunginflammation och som jag dragits med i drygt tre veckor, flera av dessa helt i onödan p.g.a. Båstad Bjäre Läkarpraktik.
Det finns en sköterska som förstör för er andra. Snorkig och ovillig , hon borde ej ha med folk att göra. En kurs i empatieller helst sparken så ni övriga slipper henne. För vår familj är det nog dax att byta vårdcentral. Ni vet vem jag menar!!
Mycket otrevligt bemötande i telefon av en sköterska som heter Hanna. Har nog aldrig varit med om någon otrevligare. När jag frågade varför hon var oförskämd slängde hon luren i örat på mig. Övrig personal och läkare är trevliga och tillmötesgående.
Dålig hjälp av sjuksköterskor som inte verkar veta vad de håller på med. Första gången jag var inne var jag tvungen att övertala dem att få se en läkare, andra gången fick jag som svar att vänta två månader om det inte var bättre då kunde jag höra av mig igen. Jag går nästan aldrig till doktorn, det var över två år sen sist men när man väl vill ha hjälp får man ingen. Känns kul att betala skatt till denna skiten.
Dåligt bemötande, fick ingen hjälp alls
Otrevligt bemötande i receptionen. Dax att byta vårdcentral.
Bra läge, ingen trängsel. Kompetent personal, rent och snyggt.
Bra bemötande och en fantastisk läkare, Bo Elmlund!
Comment on this business

to add Öllövsstrand - Bjäre map to your website;