facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Olofsson Bil Haninge

Address: 104 Albybergs ringen, 136 44 Österhaninge
Phone: +46851515510
City: Österhaninge
Zip Code: 136 44



related searches: Olofsson Bil haninge öppettider, Olofsson Auto, Torvalla bil, Hedin Bil, ID4 Privatleasing, Blocket, Aftén Bil ab, Turebergs Bilcenter AB
Reviews
Helt ok, en stor brist omöjligt att ta sig dit eller där ifrån utan bil. Och dom har ingen lånebil bara hyrbilar.
Tack Anton för proffsig hjälp och trevligt bemötande!
Butiken är trevligt inredd och sortimentet varierar bra är också att de har begagnade och verkstad. Priser .. Över 2000 kr i timkostnad är hemskt dyrt på en verkstad...
Trevlig, informativ, kunnig och hjälpsam säljare Jacob Schildt. Vi fick vänta lite längre än vi räknat med på bilen, men är helt nöjda med den kompensation vi fick, liksom att vi är nöjda med bemötandet och den bil vi nu är ägare till.
Tack Anton Södergren och Olofsson Bil i Haninge för en mycket smidigt genomförd affär! Mycket bra bemötande Anton - vänligt, proffsigt och rakt! Snabb återkoppling på alla frågor och bra service! Vilken fin bilhall! Jag är nu en glad och stolt ägare till en Seat Ateca.
Lång väntetid för att lämna in bilen annars bra service
Trevlig personal och proffsig bemötande. Fick möjlihet att vänta medan bilen servades och med gratis wifi och en tyst hörna med bord och stolar kunde jag distansarbeta från lokalerna.
Som alltid god service och vänligt bemötande.
Stort tack till Deniz som hade ett mycket bra bemötande och checkade bilen innan den gavs till oss
Comment on this business

to add Olofsson Bil Haninge map to your website;