facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Olofströms höstlopp

Olofströms höstlopp

About

Höstloppet är ett trevligt löp/gånglopp för alla åldrar som orienteringsgymnasiet i Olofström ordnar för att kunna åka på träningsresa tillsammans.

Story

Varje år arrangerar eleverna på Orienteringsgymnsiet i Olofström ett löplopp för alla! Du kan både springa, lunka och gå. Det är för alla åldrar och vi vill erbjuda en fin runda i härlig natur.
Bansträckningen är samma varje år, för att de som vill ska kunna jämföra tider från tidigare år och se sin utveckling, eller kanske bli lite extra sparrad till att nå ett visst mål :)

All ekonomisk vinst som loppet ger går direkt till ungdomarna och deras träningsläger för att bygga gemenskap och utvecklas.

Vi hälsar alla välkommna, här på facebook finner du all information och har du frågor går det bra att kontakta oss enligt kontaktuppgifterna i årets inbjudan :)


Address: Olofström
Phone: 0706358129
City: Olofström


Similar places near
Företagarna i Olofström Företagarna i Olofström 837 meter Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver opinion för at...
Olofströms Fritidsklubb Kanot Olofströms Fritidsklubb Kanot 1 km Bästa platsen. Varit här många gånger. Alltid toppen service!
Olofströms Fritidsklubb Motion Olofströms Fritidsklubb Motion 1 km Naturen liv där.
Olofströms Ridklubbs Ungdomssektion Olofströms Ridklubbs Ungdomssektion 1 km Som ett ridhus ska vara
Personalklubben Olofströms kommun Personalklubben Olofströms kommun 1 km Personalklubben för anställda i Olofströms kommun och dess bolag.
Riksteaterföreningen i Olofström Riksteaterföreningen i Olofström 2 km Bra ställe att ha möten på och fester. Olika storlekar på rummen. Fräscha toaletter....
IF Metallsektionen i Olofström IF Metallsektionen i Olofström 2 km Sidan används för att snabbt och lätt komma i kontakt med våra medlemmar.
Steelers Support Steelers Support 2 km Sidan som är är ett MÅSTE för alla Steelers fans. HOCKEY WITH HEART
Olofströms Bangolfklubb Olofströms Bangolfklubb 2 km Välskötta tävlingsbanor. 18 hål
Olofströms Ridklubb Olofströms Ridklubb 2 km Som ett ridhus ska vara
Olofströms Tennisklubb Olofströms Tennisklubb 2 km Olofströms Tennisklubb
Comment on this business

to add Olofströms höstlopp map to your website;