facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Olofströms Näringsliv AB

Olofströms Näringsliv AB

About

Olofströms Näringsliv AB är ett helägt kommunalt bolag som har till uppgift att utveckla och stärka näringslivet i Olofströms kommun.

Story

Olofströms Näringsliv arbetar aktivt tillsammans med Olofströms kommun för att vidareutveckla Olofström som en företagsvänlig kommun. Vi arbetar övergripande med tillväxt och utvecklingsfrågor för Olofströms kommun.

Vi hjälper dig hitta rätt i kommunen - enkelt och snabbt!
Olofströms Näringsliv erbjuder råd och information om företagsfrågor, näringsliv och etableringar för presumtiva och etablerade företagare i Olofström. Vi förmedlar också kontakter som kan vara till nytta för företagen, samt fungerar som en enkel kontaktväg in till kommunförvaltningen. Vår service är kostnadsfri.

Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0454-922 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.olofstromsnaringsliv.se

Policy för Olofströms Näringsliv AB:s facebooksida
Vi ser vår facebooksida som en naturlig mötesplats för alla som vill diskutera näringslivsutveckling i Olofströms kommun. Du är välkommen med förslag och synpunkter på hur vi tillsammans kan utveckla Olofströms näringsliv. Vi eftersträvar en konstruktiv dialog – era synpunkter är värdefulla.

Vi vill hålla en trevlig nivå och förbehåller oss därför rätten att radera innehåll om vi bedömer att det är kränkande eller stötande, är brottsliga, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande.

Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade.

Address: Vällaregatan 30, 293 38 Olofström
City: Olofström
Zip Code: 293 38


Similar places near
Cykel motor Olofström Cykel motor Olofström 583 meter Bra service, trevlig personal
Everyday Movement Everyday Movement 1 km Din Personliga Tränare & Coach! "Gilla"oss för inspiration till en sundare livsstil m...
Comment on this business

to add Olofströms Näringsliv AB map to your website;