facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ombergs Golf Resort

Ombergs Golf Resort

About

Välkommen till Ombergs Golf och banan med storslagna vyer över Vättern! Vi är stolta över utmärkelsen ”Östergötlands Bästa bana”

Story

Välkommen till Ombergs Golf Resort där gästen alltid är i centrum! En spännande och en otroligt vacker bana med Vättern och Ombergs mystik och kultur i din närhet. Du äter gott, umgås och bor bekvämt och den gästvänliga atmosfären gör att du trivs.

Golfbanan ligger i Stora Lund vid Vätterns östra strand. De svagt kuperade 18 hålen, som designats av Pierre Fulke och Bengt Lorichs, är naturligt utlagda och följer den unika naturen för området. Det är mycket välskötta fairways och greenerna är speciellt uppskattade. Det är Penn A4-gräs som används och som garanterar er golfare att få en optimal känsla och som dessutom är bättre för miljön. Greenerna som är singelklippta, är också byggda med de senaste teknikerna inom dränering. Ombergs Golf Resort är en klassiker som varit omtyckt sedan starten och behåller sin popularitet tack vare ständigt utvecklingsarbete med målet som komplett golfanläggning.

I restaurangen arbetar kockarna med de finaste råvarorna och gör allt för att din måltid ska bli en del av den upplevelse du tar med dig hem. Här äter du vällagad buffé med husmanskost till lunch och 3-rätters till middag, allt lagas och serveras med stor omtanke och service.

Du bor i något av de 3 golfhotell med totalt 122 bäddar som ligger alldeles i anslutning till golfbanan och restaurangen. Hotellen har dessutom en avkopplande relaxavdelning med bastu, bar och bubbelpool.

Address: Stora Lund, 599 93 Ödeshög
Phone: 0144-121 60
City: Ödeshög
Zip Code: 599 93


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 08:00 - 17:00
Sunday: 08:00 - 16:00


related searches: Ombergs golf resort ödeshög price, Ombergs golf resort ödeshög reviews, Svensk Golf, Askersunds Golfklubb, Sveriges bästa golfbanor, Ringenäs Golfklubb, Svenska Golfförbundet, Frösåker GK
Similar places near
Ombergs GK Ombergs GK 219 meter Mycket god mat i en trevlig och fräsch miljö
Ombergs golfklubb Ombergs golfklubb 233 meter Kanonbra bana med fin layout intill Vättern. Grymt bra skick på turf, fairway, greene...
Reviews
Det var vackert Men maten var något snålt tilltagen .Vi var 4 personer men fick mat för 2 pers. Skall du bara äta åk inte dit.
Trevligt, Mysigt, Väll organiserad golf anläggning! Bra ställen för husbilarna också att parkera där.
Väldigt fin golfanläggning. Rummen något enkla men rena och fräscha. Trevligt bemötande och god mat.
Väldigt fin bana och anläggning. De bygger just nu ut med hotell. Banan är öppen och ligger precis intill Vättern. Kan bli svårspelad på blåsiga dagar.
Rekommenderar verkligen golfpaketet med greenfee och 3-rätters samt frukost. Mycket fina rum och med behaglig temperatur. Maten och frukosten och dess service var mycket bra. Golfbanan var fantastiskt vacker, öppen och med utsikter över Vättern på vissa hål. Återkommer gärna!
Fantastisk trevlig anläggning. Golfbana i bra skick, bra mat och trevlig personal
Väldigt god mati en trevlig miljö. Finns platser inne och utomhus. Spela golf eller bara övernatta.
Spelade banan i dag. Fina fairway. Tufft om man hamnar i ruffen. Men fantastiskt fina griner. Väldigt lätt rullat.
Comment on this business

to add Ombergs Golf Resort map to your website;