facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Omroj klinik

"Våra välutbildade terapeuter ger prisvärda behandlingar i lyxig och välkomnande miljö."
Address: Svärdvägen 3A, 7 tr, 182 33 Danderyd
Phone: 0735015333
City: Danderyd
Zip Code: 182 33



related searches: Spraytan Danderyd, Botox Danderyd, M3 Liposuction
Similar places near
Mr Barber Mörby Centrum Mr Barber Mörby Centrum 145 meter Igår fick jag mitt skägg sönderklippt på Mr.Barber. Jag kom in med ett stylat skägg s...
Reviews
Så otroligt nöjd över resultatet Shahrzad är väldigt noggrant och proffsigt
Blev bemött av en otrevlig personal för att jag blev någon minut försenad. Kände att utövaren var väldigt hårdhänt trots att jag antydde att det gjorde ont. Flera dagar efter besöket känns min hud fortfarande irriterad och torr. Jag köpte dessutom en deal där dekolletage massage skulle ingå vilket jag inte ens fick. Är inte nöjd. Dock finns det säkert vissa där som är trevliga.
Fin och fräsch studio nära tunnelbanan. Man känner sig välkomnad så fort man kommer in och jag blev bjuden på kaffe och choklad. Shahrzad var otroligt härlig och duktig. Jag kände mig så väl omhändertagen och jag blev väldigt avslappnad. Min hy verkligen strålade när jag kom ut. Gjorde ansiktsbehandling med kemisk peeling på 75 min. Rekommenderas varmt!
Superduktig! Jag har gått regelbundet till Shahrzad sedan 2018 och gjort både ansiktsbehandlingar microneedling, portömning, kemisk peeling och hårborttagning diode-laser. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Omroj Klinik.
Översatt av Google Underbar service! Jag köpte en ansiktsbehandling som gjorde min hud otroligt slät och glödande dagen efter, rekommenderas absolut! Original Amazing service! I purchased a facial that left my skin incredibly smooth and glowing the following day, absolutely recommended!
Översatt av Google Mycket modern, expert personal.bra utrustning Original Very modern, expert personella.great equipment
Comment on this business

to add Omroj klinik map to your website;