facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ONE Nordic AB

About

Kunskap som ger energi

Story

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn.

ONE Nordic har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic finns på ett 25 orter i Sverige och är även verksamt i Norge under namnet ONE Nordic Kraftmontasje. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Bolaget ägs av Altor Fund III.

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och OHSAS 18001:2007. Mer information finns på one-nordic.se.

Address: Arenagatan 35, Malmö
Phone: 0771-33 00 33
City: Malmö



related searches: ONE Nordic lön, One Nordic Furniture Company
Similar places near
Kraftviken Kraftviken 7 km Kraftviken grundades 2017 och är en del av en Nordisk elkoncern med rötter ifrån Norg...
Uniper i Sverige Uniper i Sverige 8 km Vårt Facebook-team är på plats under kontorstider. Läs våra riktlinjer för sociala me...
Öresundteknik Öresundteknik 8 km En av deras anställda kör väldigt trafikfarligt.
Assemblin EL, Region Syd Assemblin EL, Region Syd 12 km Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, ...
Dogoodel. Dogoodel. 58 km Värdelöst företag, gick över till Eon, men dom skickar en faktura lika väl, finns bev...
Reviews
Haft problem med ONE Nordic i vår bpstadsrättsf. Tyvärr kommer de inte på utsatt tid och dyker ibland upp på felaktiga dagar och verkar inte kommunicera med leverantörer som använder sig av ONE Nordic.
Sämst helt enkelt. Håll er borta.
Comment on this business

to add ONE Nordic AB map to your website;