facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OneFrame

OneFrame
"Välkommen till rambutiken.se, vi erbjuder privatpersoner och företag ett stort utbud av ramar på nätet. Vi är ett privatägt svenskt företag med samma ägare sedan 2008 då vi öppnade upp vår första butik i Vällingby Centrum.I vår butik erbjuder vi förstaklassig ramverkstadsservice, skriv ut bilder direkt från mobilen, förstora upp dina favorit bilder, få en tillskuren passépartout, köp en poster eller se vårt stora utbud av ramar.Vi utför alla typer av kvalitetsinramningar och gör detta alltid inhouse i vår butik. Vi har även ett printcenter där du kan göra alla typer av utskrifter.Vårt ledord är service, service, service. Välkommen in till en modern rambutik."
Address: Vällingby City , Hässelby-Vällingby , AB, SE
City: Hässelby-Vällingby



related searches: One frame meaning, One frame game
Reviews
Superbra service o trevlig personal. Jag har besökt butiken många gånger och har alltid blivit nöjd!
Toppen service! Behövde ramar snabbt så frågade på chatten om det var möjligt att hämta i butik dagen efter, det var inga problem. När jag hämtade dagen efter så trots mycket folk i butiken så hjälpte personalen till att packa ramarna i ett paket. Tyvärr gick det lite fort och på en av ramarna var glaset sprucket när jag kom hem. Inga problem att åka tillbaka och få en ny ram. Så får man återkommande kunder, kommer fortsätta handla till nästa utställning.
Värsta misstaget gå inte hit! Studentskylten vi gjorde hos dem blev helt kornig och då säger den okunniga personalen att det är för att fotot inte är ett digitalt fotografi?! Ska inte dem säga innan att skylten kan bli kornig så hade vi valt ett annat foto!! Aldrig igen extremt otrevlig personal som även tappade bort två fotografier som vi tagit med fotogram
9 veckors leveranstid istället för de utlovade 2-3 veckorna. Blev heller inte meddelad att leveranstiden blivit sen utan fick reda på det när jag ringde efter 5 veckor. Blev heller inte kontaktad när inramningen var klar, fast jag vet att jag angivit rätt telefonnummer då jag blev uppringd en gång tidigare under arbetet. Efter 9 veckor ringde jag igen och blev då meddelad att jag kunde hämta mina tavlor. Alla fyra tavlor jag ramade in hade samma mått men fästena på baksidan var placerade på helt olika höjd. Verksamheten borde se över sina rutiner.
Grymt bra packade är ramarna när de kommer fram, samt schyssta leveranstider!
Trevlig personal, toppen service och framför allt väldigt fina ramar.
Så hjälpsam och kompetent personal! Tack så mycket för det fina arbetet ni la ner på vår inramning!
Tavelramprover har de många. Det jag behövde hittade jag på Claes Ohlson, dvs passepartout och färdig ram.
Lämnade in en gammal karta för inramning och glasning mitt i sommaren, tog några veckor extra pga semester men jobbet var utmärkt utfört. Rekommenderas!
Trevliga och alltid hjälpsamma. Dessutom snabba med att leverera beställningarna.
Comment on this business

to add OneFrame map to your website;