facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OnePartnerGroup

OnePartnerGroup

About

Vi finns lokalt och kan den lokala arbetsmarknaden! Vi vill vara nära dig som kund, dig som är anställd och dig som söker jobb!

Story

Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag



"Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Anderstorp - OnePartnerGroup. Utifrån en förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar vi med utbildning, bemanning och rekrytering i Anderstorp. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas och ser alltid till att rätt person matchas med rätt position. Rekrytering och bemanning är vårt kall och vi tillsätter alltid lediga jobb inom allt från ekonomi och IT till administration, produktion och distribution. Oavsett om du söker jobb eller personal finns vi här för dig. OnePartnerGroup finns på ett 50-tal orter från Malmö till Kalix - alltid nära dig."
Address: Stansgatan 2, 334 33 Anderstorp
Phone: 46370510560
City: Anderstorp
Zip Code: 334 33


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: one partner group, one partner group ljungby, one partner group jönköping, onepartnergroup borås, onepartnergroup göteborg, onepartnergroup växjö, onepartnergroup skövde, one partner group kalmar
Reviews
Kan vara det bästa bemanningsföretaget i regionen! På mindre än fyra månader har jag nu fått en tillsvidareanställning på företaget som jag har varit uthyrd hos.
Trevliga personal
Comment on this business

to add OnePartnerGroup map to your website;