facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ÖoB

ÖoB
Address: Österleden 18, 981 38 Kiruna
Phone: 0771-202 202
City: Kiruna
Zip Code: 981 38



related searches: rusta kiruna, öob farsta, öob erbjudande, öob fridhemsplan, öob öppettider, öob öppettider göteborg, öob stockholm, öob near me
Similar places near
Clas Ohlson Sverige Clas Ohlson Sverige 320 meter Mycket grejer på liten yta
Reviews
Mycket trevliga kvinnor i personalen som hjälpte mig när jag skulle köpa en dramatenväska åt min mormor. Fick hjälp med montering mm. Tack! Fin kundservice gör mig alltid på bra humör! :
ÖoB är sig likt oavsett vart man besöker denna butik
Stort utbud med bra priser.
Bra priser, och för det mesta tillräckligt bra kvalitet. Köpte en större tavelram som i längden inte klarade sin egen vikt utan blev konvex i botten. Så kanske inte någon butik man hade köpt en fallskärm ifrån. I övrigt så finns det många klipp att göra, bara man är lite realistisk kring vad som kan köpas för en billig peng och vad man kanske gör bättre i att betala någon hundralapp extra för någon annanstans.
Finns allt o trevlig peesonal
Fin butik och trevlig personal
Ett ÖoB som alla andra ÖoB. Jag hittade det jag ville ha och kunde byta en trisslott. En pytteliten flaska handsprit för 40 kr känns inte jättebilligt.
Ett stort sortiment av det mesta för hemmet djur maskiner trädgård fiske mat läsk och godis. Bra priser och fina och rena lokaler Trevlig personal.
En behaglig blandning av skrot och sådant man behöver. Hämta ditt shampoo här, utan att bli ruinerad.
Hålla på flytta runt inredning, är lite svårt hitta när personal jobbar överallt
Comment on this business

to add ÖoB map to your website;