facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opal Städservice AB

Opal Städservice AB

About

Vi har i snart 40 års tid erbjudit både företag och privatpersoner hjälp med städ och fönsterputs.



"Opal Städservice är ett auktoriserat familjeföretag som fick sin start i början på 70-talet. Det som började med fönsterputs har idag växt till att omfatta alla typer av städning. Allt från hemstädning och flyttstädning till industristäd och byggstäd utföres. Att vi är relativt små gör att vi har mer tid att använda för att vårda våra kundkontakter, detta är en av förklaringarna till att många kunder stannar kvar hos oss i så många år."
Address: Storgatan 9, 534 31 Vara
Phone: 0704954343
City: Vara
Zip Code: 534 31



related searches:
Similar places near
CareFree Living HB CareFree Living HB 2 km Har bott här i över 8 år. Älskar det, n mina vänner n grannar. Bra samhälle att leva ...
Reviews
Översatt av Google Efter några veckors användning slutade den svaga bottenleden att hålla ställningen upprätt. Så småningom splittrades hela fästet från bordsfästet. Filmningen av montern kollapsade med mikrofonerna helt av sig själv. Jag skulle inte ta en ny sån här även om jag kunde få den gratis. Bryter dyra knep. Otroligt dålig kvalitet. Original Muutaman viikon käytön jälkeen heikko alin nivel lakkasi pitämästä telinettä pystyssä. Lopulta koko kiinnitys halkesi pöytäkiinnikkeestä. Telineen kuvatus kaatui mikrofoneineen ihan itsekseen. En ottaisi uutta tällaista, vaikka ilmaiseksi saisin. Rikkoo kalliit vehkeet. Aivan käsittämättömän huono laatu.
Comment on this business

to add Opal Städservice AB map to your website;