facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Optileks AB

Optileks AB

About

Optileks - Ett svenskt familjeföretag placerat i hjärtat av Dalarna, med erfarenhet och nytänkande skapar vi dagens och morgondagens glas till optiker.

Story

Endast hos oss kan optiker hitta allt från enklaste mineral glas till de mest avancerade individuellt friform slipade glasen där allt är tillverkat i Sverige.

För att kunna erbjuda den senaste typen av produkter samarbetar med de ledande utvecklarna i världen Glasögon från optileks, för dig som vill ha svensk kvalitet.



"Optileks har ambitionen att vara ett komplett alternativ som leverantör till optiker i norden såväl som en leverantör till andra sliperier, distributörer i Europa i form av speciallösningar.I vår portfolio finner man allt från det enklaste lagerglas till de mest avancerade produkterna man kan hitta på marknaden, individualiserade sportglas, progressiva lösningar mm. Vi jobbar med egenutvecklade designer såväl som designer från de ledande utvecklarna i världen.Vårt sportglasprogram anses var bland det bästa på marknaden. Lösningar där vi fusionerar olika typer av optik.Vi gör det alla andra gör och lite till, vi kan det alla andra kan och lite till…"
Address: Badhusgatan 6, 79531 Rättvik
Phone: +46 (0)248 13355
es.skelitpo@ofni
City: Rättvik
Zip Code: 79531


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Optileks ab rättvik glasogon
Similar places near
Gunnar Prefab AB Gunnar Prefab AB 2 km Traktor och tillbehör. Fyrhjulingar
Reviews
Goda möjligheter till personlig utveckling och att klättra inom organisationen, för de som vill! Ett av Europas mest moderna sliperier, gillar man ny teknik är detta arbetsplatsen! Det är en av många anledningar att vi är många som har jobbat över 10år !!!
Comment on this business

to add Optileks AB map to your website;