facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Optimal Hälsa - Kiropraktik

Optimal Hälsa - Kiropraktik
"Kiropraktik är det naturliga sättet att bli frisk samt att bibehålla hälsan!Hos oss får du ett professionellt bemötande och en välutbildad personal följer dig genom hela din behandlingsplan.På Jämsäs Kiropraktik används bl a Gonstead System, som är en säker, specifik och effektiv metod att analysera och justera kroppens olika segment.Vi tar dagligen emot patienter med varierande problem från hälsporre till yrsel och allt där emellan.Vi jobbar med röntgendiagnostik för att ytterligare säkra en optimal behandling och behöver du hjälp med att beställa dina bilder så ring oss så kan vi tipsa om hur du ska gå tillväga.I de fall där kiropraktorn anser det vara en fördel kan den kiropraktiska behandlingen kompletteras med medicinsk laser."
Address: Järnvägsgatan 3, 734 40 Hallstahammar
Phone: 022014100
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 40


Similar places near
Jämsäs Kiropraktik AB Jämsäs Kiropraktik AB 23 meter Otroligt duktiga kiropraktorer! Enorm engagemang och kunskap.
Reviews
Jämsäs Kiropraktik har verkligen förändrat mitt liv och min hälsa totalt. Från att ha varit näst intill handikappad pga en rygg skada till att nu vara i absolut tipp topp och även hålla mig skadefri och välmående. Jämsäs kiropraktik gör verkligen underverk och kiropraktik är verkligen fascinerande. 5/5 stjärnor och vesa jämsä är verkligen en trollkarl. Stort tack för alla behandlingar jag fått genom åren och allt jag lärt mig av att gå till denna klinik.
Fantastiskt proffsigt! Sveriges bästa kiropraktor och levnad vägledning!
Bästa stället att gå till om du vill ha ordentlig hjälp och hos jämsäs kiropraktik kan jag lova att du som kund är nr 1 och här vill och kommer dom hjälpa dig med just dina problem. Har jag problem skulle jag aldrig vända mig någon annanstans än hit!
Bästa kiropraktik stället, har fått så mycket hjälp,
Proffsigt, vänligtbemötande och mycket god kunskap
Otroligt duktiga kiropraktorer! Enorm engagemang och kunskap.
Riktigt bra kiropraktor
Mycket bra och professionella.
Comment on this business

to add Optimal Hälsa - Kiropraktik map to your website;