facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Optimal Måleri Öresund AB

About

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet. Vi utför måleritjänster till byggservice företag, fastighetsbolag, offentliga beställare och privatpersoner.

Story

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet. Vi utför måleritjänster till byggservice företag, fastighetsbolag, offentliga beställare och privatpersoner. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.

Optimal Måleri arbetar efter mottot att våra kunder ska känna sig trygga i vårt sällskap.

Address: Smidesvägen 2, 245 34 Staffanstorp
Phone: 070-9208601
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 34



related searches: Öresunds Måleri
Similar places near
Halvmånen Sadelmakeri AB Halvmånen Sadelmakeri AB 1 km Skickligt och yrkeskunnigt hantverk, kan laga och tillverka det mesta i läder och hjä...
Dittnyabadrum Staffanstorp Dittnyabadrum Staffanstorp 2 km VARNING! Fullständigt oseriös aktör som inte betalar sina samarbetspartners, som inte...
Öresundsbygg och vvs AB Öresundsbygg och vvs AB 3 km Snabbt, effektivt och pris värdig service
Reviews
Svårslaget! Anlitade Optimal för vad jag trodde var ett mindre jobb men som visade sig vara större. Hög kompetens, suverän framförhållning och rådgivning, perfekt utfört arbete. Mycket nöjd och kommer anlita Optimal för alla jobb framöver.
Grabbarna som var hos mig och min fru var mycket trevliga och riktigt proffsiga. Själva arbetet var helt utan anmärkning och vi kan inte mer rekommendera Optimal Måleri. Tack än en gång!
Comment on this business

to add Optimal Måleri Öresund AB map to your website;