facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Optimera

Optimera

About

Din lokala bygghandel

Story

Optimera Töcksfors är en traditionell bygghandel där både proffs och konsumenter hittar alla byggvaror som behövs till byggprojektet. Vi har ett brett sortiment och jobbar uteslutande med kvalitetsvaror. Som kund hos Optimera Töcksfors får du tillgång till kompetens, engagemang och ett brett sortiment.



"Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffsbyggare med ett sextiotal byggvaruhus runt om i Sverige. Vi stöttar med produkter, logistik och tjänster för bättre affärer. Optimera är en av Europas största leverantörer av byggmaterial och finns förutom i Sverige också i Norge, Estland och Lettland."
Address: Ståltorpsvängen 11, 670 10 Töcksfors
Phone: 0573-76 13 00
City: Töcksfors
Zip Code: 670 10



related searches:
Similar places near
Västra Värmlands Bygg & Anlägg Västra Värmlands Bygg & Anlägg 593 meter Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande.
Jula Jula 1 km Trevliga och hjälpsamma personal bästa Jula som jag har varit tills nu
Bodypower Bodypower 1 km Trevlig personal!
Sportringen Töcksfors Sportringen Töcksfors 3 km Sportringen Outlet i Töcksfors är en komplett sportbutik med bästa priserna inom, jak...
Reviews
Mycket trevligt ställe. Pratglad, kunnig och hjälpsam personal och bra utbud på varor. Prisbilden ungefär mitt emellan lågprisbutilerna och t ex Karl Hedin.
Här finns allt du behöver inom byggmaterial och hantverkar verktyg. Personalen är kunnig och mycket serviceinriktad. Dom erbjuder även utkörning med lastbil som har kran. Öppettiderna på lördagar kunde dock vara längre än idag. Stänger redan kl 12.00. Vid större köp begär offert för att få ett bättre pris. Det är inte den billigaste bygghandeln men ändock den enda inom 25km radie.
Bra sortiment o mycket hjälpsam personal.
Fruktansvärt höga priser
Superbra service! Trevlig och kunnig personal!
Bra det finns men dyrt
Trevligt bemötande
Mycket bra service!
Bra utbud och service
Comment on this business

to add Optimera map to your website;