facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Enköping

Opus Bilprovning Enköping

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Kvartsgatan 14, 749 40 Enköping
Phone: +46775500300
City: Enköping
Zip Code: 749 40


Similar places near
Return Return 2 km Flexibla återvinningslösningar för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner...
Reviews
En personal som är otroligt trevliga, kunniga, och verkar trivas på sitt jobb.
Lördagsöppet! Trevlig personal, ordning och reda i lokalen, överraskande gott kaffe att dricka medan man väntar. Går inte att vara annat än nöjd.
Helduktig inspektör, vänligen proffsig.
Mycket trevlig personal, vi återkommer!
Mycket vänligt och bra flyt,allt fungerade utmärkt.
Kom tidigt till stationen. Kom in 35min tidigare än bokad tid. Möttes av personal med humöret på topp. Påläst personal när det gäller Hybrid bil hur bromsar mm skall testats. Jag har aldrig mött någon personal på denna station som varit sur/otrevlig. Jag hade en trög avtagbar dragkrok. Fick hjälp med det lite stålborste och WD40 gjorde susen. Tack för hjälpen. Denna station rekommenderar jag.
Smidigt inchecknings system och trevlig personal!
Katastrof! Var 19 minuter sen efter att jag kört från Stockholm i det trafikkaos som var där den 3.6. Den manliga besiktningspersonen hade noll sympati och var avvisande direkt. Hänvisade till att jag kunde vänta en timme och lyssna med hans kollegor efter lunch - för nu skulle han gå på lunch. Och det gjorde han kl. 12.45 typ. En sådan person ska man inte ha i sin verksamhet tycker jag. Passar på ett icke kundorienterat arbete möjligen. Som tur var fanns en synnerligen trevlig kvinna på centrala kundtjänst som löste problemet med annan tid och utan att jag förlorade 600 kr. Tack till dig
Fantastiskt bra mottagande och trevlig personal.
Duktig personal,ställer alltid upp.
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Enköping map to your website;