facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Fagersta

Opus Bilprovning Fagersta

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Lövparksvägen 3, 737 30 Fagersta
Phone: +46775500300
City: Fagersta
Zip Code: 737 30


Reviews
Ja helt okej. Deras dropin service känns lite ...opålitlig ...utan mer "bara boka på nätet precis som vanlig bokning" skulle vara en bättre förklaring. Jag är för övrigt missnöjd med privatiseringen av bilprovning allmänt
Svårt att få någon tid
Superbra service ! Trevlig personal!
båda gångerna gör körförbud och skickades på reparation till Bilia, där lurar de, de gör det ena och bryter det andra
Bra bemötande, trevlig personal, proffsig anläggning som kan ta emot tunga fordon och även släp, vilket inte alla kan.‍
Bra bemötande och trevlig personal. Jätte nöjd. Jag kommer alltid besikta min bil på Opus Bilprovning
Snabb och bra besiktning. Bilen hämtades utanför lokalen av teknikern. Av det garanterade kaffet blev det dock inget. Kaffeautomaten var avstängd med hänvisning till pandemin. Eftersom denna pågått mer än ett år är det märkligt att man garanterar erbjudande av om kaffe i sitt utskick.
2:a på extraljus fäste, behöver jag säga mer
Uselt att inte ha utbildad personal för MC, var in idag för en enkel efterkontroll men ingen som hade behörighet. Får bli en tur i morgon till annan stad för en efterkontroll som troligen tar 2 minuter.
Var in med släpvagnen, som gick igenom utan problem. Nu är det snart dags för personbilen. Har använt mig av den stationen i snart 10 år, och dom är väldigt bra!!!
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Fagersta map to your website;