facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Flen

Opus Bilprovning Flen

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Taljavägen 2, 642 91 Flen
Phone: +46775500300
City: Flen
Zip Code: 642 91



related searches: Bilprovningen
Similar places near
Designtorget Designtorget 443 km Här kan man hitta lite udda och spännande saker som inte finns någon annan stans.
Reviews
Alltid lika välkommnande av alla killar. Och många härliga skratt! För samtliga som är inne i hallen. jag hat varit med sen 70- talets gamla bilprovningen, sen dom fick nya lokaler med. Ett stort plus för Opus, som det heter idag. Det kan jag tipsa om. Den bilprovningen går inte av för hackor! Så det är mitt tycke! Sanne.
Tyvärr aldrig detta ställe igen, nedslag och ombesiktning på en alldeles NY spindelled. Åkte till konkurrerande företag utan att göra någon ändring och där den passerade utan anmärkning !! Fruktansvärt dåligt av teknikern i Flen, känns som ett lotteri. Personalen behöver även arbeta med sitt bemötande emot sina kunder.
Boka tid via deras hemsida, kom i god tid så får besiktningen fort.
De besiktar alltid bilen och inte ägaren. Det uppskattas mycket. Jag gissar också att det är en harmonisk arbetsgrupp.
Bra personal men varför så dyra mot andra?
Mycket bra! Kom in exakt på min tid. Ypperligt bra service!
Min volvo 340 gick igenom med rostiga trösklar, utmärkt!
Trevlig personal men inte direkt billig.
Blev ett par anmärkningar men trevlig personal och gott kaffe medans man väntar.
Snabbt, trevligt och enkelt.
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Flen map to your website;