facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning

Opus Bilprovning

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Skattegårdsvägen 122, 162 50 Vällingby
Phone: +46775500300
City: Vällingby
Zip Code: 162 50


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 14:00


related searches: Opus Bilprovning Karlstad, Opus Bilprovning priser, Opus Bilprovning rabattkod, Carspect, Besikta Bilprovning, Opus Bilprovning Uppsala, Opus Bilprovning Skellefteå, Opus Bilprovning Umeå
Similar places near
Bilar till salu Bilar till salu 374 meter Begagnade bilar säljes
Familjebil-Center AB Familjebil-Center AB 376 meter Väldigt trevligt beskök, affären gick smidigt och vi åkte därifrån med en Audi a3 lad...
SWE Bilar AB SWE Bilar AB 2 km Mycket nöjt med mitt köp av bil. Köpte bil av Alex på Swe biler och är mycket nöjd me...
Reviews
Äntligen en professionell människa Thomas heter han vad jag kan se i pappret, super trevlig och framförallt kunnig när det gäller släpp! Höj lönen till sådana människor!!!!
Besiktigade en gammal bil som jag visste var på gränsen. Fick inte följa med besiktningsmannen när han undersökte bilen vilket jag kan förstå, men han lovade att säga till om han såg något fel. Ändå underkände han bilen på rostiga balkar efteråt utan att ha sagt något alls. Kommer att vara mycket tveksam till att använda Opus Vinsta igen.
Övernitiska och orimliga. Förra gången hette det att dimljus var för starka. Den här gången var det ena dimljuset för högt riktat. Fick en 2a på det. Åkte direkt till verkstan som hälsade att det var det dummaste de hört. Det var sista gången jag var på Opus.
Trevlig personal, kom in före utsatt tid, bra information.
Trevlig personal ingen försening kom in på rätt tid
Opus bilprovning i Vinsta fungerar inte så bra, de håller inte tider, stationen var stängt i lördags, en medarbetare som hade nyckeln till stationen försov, all kunder väntade i all evighet. De bokar tider för kunder 8:20 men själv stationen öppnas kl8:30, väldigt opolitligt. Gamla bilprovningen var bäst.
Dåligt de kommer med saker det var bra på bilen, Arbeta de kan inte så mycket han ropar på alla som jobba på stationen får hjälpa honom jag rekommenderar inte
Lite dålig skyltning vid bilprovningen men personalen mycket trevlig . Nöjd efter besöket i alla fall.
Lätt att få en tid, smidigt och trevlig personal
Kom in innan bokad tid , gick fort o smidigt, kunde besiktiga gasbilen utan problem
Comment on this business

Directions to Opus Bilprovning with public transportation


Johannelund Krossgatan (på Skattegårdsv) 90 meters
Krossgatan 90 meters
116
199
Ullvidevägen 130 meters
116
199
Siktgatan 160 meters
Björnbodavägen 250 meters
116
119
199

to add Opus Bilprovning map to your website;