facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Norrtälje-Görla

Opus Bilprovning Norrtälje-Görla

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Abborrvägen 4, 761 41 Norrtälje
Phone: +46775500300
City: Norrtälje
Zip Code: 761 41


Reviews
En bra och och trevligt effektiv bilprovning, kom 15 min för sent in till min ordinarie besiktnings tid, trots kort om personal för tillfället så tog grabbarna sig tid och besiktiga min Volvo S60 som också gick igenom med några bra att veta anmärkningar. Stort tack till er på Opus Norrtälje för flexibilitet och överseende av min försenade ankomsttid, sparade den avgiften som ja fått betala om ni inte varit hjälpsamma....som också den va klart billigare än övriga ordinarie bilprovnings avgifter.
Utan överdrift: en otroligt fin personal! Hjälpsamma och omtänksamma. Om de hittar något fel på fordonet så förklarar dem väldigt bra så man förstår vad som behövs lagas/bytas. Pratglada och trevliga.
Artiga och serviceinriktade killar över hela linjen. David - bossen så vitt jag vet - har ett dedikerat team som vet vad de håller på med! Kaffet under väntetiden smakade perfekt. Räkna med att du blir välkomnad och väl omhändertagen!
Snabbt och smidigt att boka och trevligt bemötande.
Helt ok, trevlig personalbesiktar alltid här.
Bästa bilprovningen i Stockholms län. Trevlig och proffsig personal.
Hade det funnits en stjärna till så hade dom fått de !!!!!
Trots att inte hade bokad tid så kunde jag besikta bilen efter en halv timme efter ankomsten. Jätte nöjd eftersom bilen klarade besiktningen utan en anmärkning
Fungerar som en bilprovning ska. Inget att anmärka på.
Jag fick gå runt byggnaden med ett bromsok fjättrat funt halsen, piskad med en startkabel. Bara för att släcka en 2:a för ett dåligt fastsatt batteri på min dotters bil. Vad har jag gjort för att förtjäna detta. Det var ju hennes bil. Hon skulle ju burit detta ok.
Comment on this business

Directions to Opus Bilprovning Norrtälje-Görla with public transportation


Björnövägen 30 meters
Görla industriområde 50 meters
630
631
631X
632
655
Abborrvägen 60 meters
655
Görla industriområde 80 meters
Görla industriområde 100 meters
630
631
631X
632

to add Opus Bilprovning Norrtälje-Görla map to your website;