facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Nyköping

Opus Bilprovning Nyköping

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Gasverksvägen 12, 611 35 Nyköping
Phone: +46775500300
City: Nyköping
Zip Code: 611 35


Reviews
Drop-in efterkontroll, fick komma in direkt och kollen var klar på ett par minuter, trevlig personal.
Mycket trevlig personal grundliga i sitt arbete, jag och grabben blev väl omhändertagna bjöds på kaffe och dricka till grabben när vi väntade på att bilen skulle bli klar.
Gör nog va de skall, ett trevligt bemötande av besökande är aldrig fel.
Hackar tills nåt går sönder verkar vara normalt för personalen. Skrapa bort underredsbehandling för att "se om det finns rost under" förekommer också. Toppvarva dieselmotorer utan belastning för att kolla utsläpp... ja en person som kan motorer vet att ett sådant inte visar verkliga utsläppet. Ger enbart en förstörd motor om man har otur. Skulle man däremot känna någon i personalen så kan det släppas igenom det mesta. Väljer annat ställe numera.
Super personal. Extermt dyra för besiktn av husvagn 790 kr för 10 minuters jobb.
Trevlig och noggrann personal, svarar gärna på frågor och ger lite tips och råd
En väldigt bra bilprovning med trevlig personal som jag skulle rekommendera att besikta där
Service vänligt och smidigt. Men alldeles för dyrt.
Inget konstigt, artig personal, allt "rullade" på!
Trevligt bemötande Snabb besiktning. Ny bil
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Nyköping map to your website;