facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Nynäshamn

Opus Bilprovning Nynäshamn

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Teknikervägen 2, 149 45 Nynäshamn
Phone: +46775500300
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 45


Reviews
personalen som jobbade på bilprovningsstationen verkade lite politisk för mig, jag skrev en hel värld av misstag ur ingenting.
På tok för dyrt att besikta en husvagn. 5-10 minuters jobb, 900 spänn.
Tråkigt kundbemötande, ohjälpsamhet och dålig information för att driva fram ombesiktningar. Väl värt en omväg för att undvika.
Ingen aning,var "bara" passagerare till bekant som var där.
Bra och snabb service. Trevlig och proffsig personal. Skönt med drive-in funktion så jag slapp boka tid innan.
Riktigt bra ..stod utanför och bokade en drop in och fick en tid för besiktning 10 min senare ..tack så mycket !!
Snabbt in och ut. Ligger bra till och bra service
Smidig incheckning, förbaskat trevlig personal och som extra bonus får jag förmånen att komma åter för efterkontroll inom en månad
Riktigt dålig service. Kom dit för en drop in tid kl 07:10. Det var inte en käft utanför och en bil i hallen men när jag skulle skriva in mig så fick jag bara svar att de inte hittade min bokning och att jag skulle prata med personalen. Gick in i hallen och frågade om drop in var öppen. Fick till svar att den var öppen och att jag skulle skicka SMS. Jag sa att jag gjort det men att den sa att jag skulle prata med personalen. Ursäkten jag fick var: Då är det nog fullt. Av vilka då? Det är ju inte en kotte här och du öppnade för 10min sen. Han säger: Du kan ju vänta men jag kan inte lova att jag hinner med din bil. Vilket utmärkt system! Välj en annan besiktning om ni vill ha en trevlig upplevelse. Det kommer jag göra i framtiden.
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Nynäshamn map to your website;