facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Rättvik

Opus Bilprovning Rättvik

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Furudalsvägen 10, 795 32 Rättvik
Phone: +46775500300
City: Rättvik
Zip Code: 795 32


Reviews
Bra personal, trevligt bemötande och bra information
Dom är trevligst, bäst och gott kaffe
En bilprovning efter Furudalsvägen som har drop in, lätt att få tid, trevliga, kunniga och hjälpsamma grabbar i verkstaden.
Jag har alltid fått ett trevligt och professionellt bemötande. Även om inget är fel så får man ändå lite tips och förslag på om det är något att hålla koll på.
Härligt gäng och gott kaffe
Duktig personal!Trevligt med en kopp kaffe Och titta på.Bra att dom kollar allt. För säkerheten i trafiken.Mycket nöjd.
Trevlig personal, hade hoppats på drop in men trevlig kundtjänstbokning som hjälpte mig boka
Stängde 20 minuter innan stängning för att han som jobbade skulle göra privata saker bor i Östersund och hade körförbud på bilen så fick chansa på att polisen inte stannade mig på vägen hem förklarade Läget för han som jobbade och sa "tyvärr inte mitt problem kom igen på måndag eller chansa och kör hem " kommer inte att rekommendera någon av opus besiknings stationer framöver helt värdelöst kund bemötande
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Rättvik map to your website;