facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Sala

Opus Bilprovning Sala

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Fridhemsgatan 12, 733 39 Sala
Phone: +46775500300
City: Sala
Zip Code: 733 39


Similar places near
Eco Training Center - Sweden Eco Training Center - Sweden 1 km ETC stand for Eco Training Centre (Eco Development Center). ETC is a Swedish NGO regi...
Reviews
Efter att ha väntat en evighet åkte jag till Carspect istället. De tjänade visserligen nästan 15.000 kr/h på mig, men efter två minuter var alla nöjda ändå. Och nu kan Opus såsa omkring ännu mer när de slipper ha med mig och mina sex bilar att göra. Visserligen en droppe i havet, men jag överväger att köpa några till bara för att INTE besiktiga dem på Opus.
kom 3 minuter försent vilket ledde till körförbud och efterkontroll på 350 kr för vindrutespolare som var ur funktion en 2a vilket den inte var utan endast lite spolarvätska kvar
Finns enligt deras hemsida inga tider för mc besiktning så jag bokade hos konkurrenten
Trevlig personal. Åker gärna dit flera gånger.
Bilen gick igenom så man kan inte annat än att ge full pott :
Riktigt trevliga, man känner sig välkommen. Gav mig möjlighet att åtgärda ett litet fel på plats så jag slapp ombesiktning. Rekommenderar starkt!
Trevlig man som kollade igenom allt noga. Var noggrann Rent papper!
Bra personal proffsig bemötande.
Å ena sidan pga Covid 19 fick jag stå ute i snöyra och iskall blåst i 25 min. Å andra sidan hade inte besiktningskvinnan engångshandskar, spritade inte ratt och växelspak efter provkörning. Detta trots att jag frågade om det och eftersökte sprit tre gånger! "Det är ingen fara" blev svaret.Osäker och mkt rädd för Covid 19 åkte jag, +65, vidare med en passagerare, +70.
Mycket bra bemötande.
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Sala map to your website;