facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Sandviken

Opus Bilprovning Sandviken

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Industrivägen 14, 811 40 Sandviken
Phone: +46775500300
City: Sandviken
Zip Code: 811 40


Reviews
Det står på sidan att drop in skulle funka men när jag kommer in var det var inte aktuellt. Besiktningsmannen sa att det var för mycket jobb och för lite personal, jag hade åkte 4 mil för att besiktiga bilen
Jag har provat ett antal olika stationer. Nämner inte vilka. Men Opus i Sandviken,den gamla bilprovningen. Har kunnig och serviceinriktad personal. Inget krångel,enkel logistik och jävligt trevlig personal. Ursäkta språket.
Hade hoppats på att få till en besiktning av ett släp, tyvärr så fanns det inte någon tid då vi behövde få det gjort så snart som möjligt.
5 av 5, bilen gick igenom! Besiktat bilen här i flera år och dom har alltid varit trevliga och går igenom bilen ordentligt. Överväger att ge dom en 3 för att som inte lät min kära Bettan gå igenom för 4 år sedan läs ironi.
Alltid bra bemötande sällan kö
Den bästa besiktningen jag någonsin varit på.... Grymt tillmötesgående personal som fixade in min bil fastän de hade helt fullt.... Jätte tack!
Bra bemötande trevlig personal besiktade både bil och husvagn toppen kan varmt rekommendera
Det finns fler besiktningar nu i Sandviken men denna är absolut bäst och har trevligast bemötande.
Alltid trevlig och informativ personal på stationen! Kundtjänst skall ha stort beröm när de spårade upp hustrun för att kunna lämna återbud till besiktningstidenjag hade haft min telefon i tyst läge
Otrevlig äldre gubbe.... vit hår m läsglas ögon...... förra gången försökte han älda upp min lincoln- 69...... fan så otrevlig gubbe
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Sandviken map to your website;