facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Sundsvall-Birsta

Opus Bilprovning Sundsvall-Birsta

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Lärlingsvägen 1, 857 53 Sundsvall
Phone: +46775500300
City: Sundsvall
Zip Code: 857 53



related searches: bilprovningen sundsvall, opus sundsvall, dekra sundsvall, bilbesiktning
Reviews
Otroligt trevligt bemötande. Lösningsorienterade, hjälpte mig då jag kom sent dagen innan till sista tiden och tog mig nästan först dagen efter. Snabbt och effektivt. Duktiga och kompetenta. Skulle definitivt rekommendera dessa till andra! Bra parkeringsmöjligheter. Fick möjlighet att kika under bilen och vara med lite och ställa frågor.
Covid säkerhet
Jättebra grabbar där som.hjälper till omgående
Hjälpsam och trevlig personal. Smidigt!
Bra besiktningsfirma. Åker hit även om det finns andra närmare jobb och hem.
Ingen kö 07.15 trevlig personal
Denna gång vart jag besviken brukar vara super där ute men idag hittade dom nya fel som inte va ett problem för två månader sen de är fan inte ok tycker väl att alla ska utföra besiktningen på lika sätt inte att för felen men att de kommer nya som inte fanns nyss
Opus ger underkänd besiktning på att bilen är smuttsig under. Efter tvätt så går bilen igenom besiktningen. Opus ger underkänd besiktning på att blinkersen inte håller rätt färg men jag får inte reda på vilken färgkod som gäller så att jag kan mäta upp det. Om dragkroken inte har ett fungerande nyckel lås så att den kan bli stulen så ger dom underkänt. Om opus inte lyckas hitta något fel på bilen så ger dom en muntlig kommentaren om att bilen får väll leva ett år till då. Däremot om jag frågar om stabilisatorstagen är dåliga och det är därför det smäller i hjulupphägningen i vissa lägen så får jag svaret att ni inte tittar på det.
Kanon bra, liten väntan
Totalt värdelös bilprovning. Redan innan jag körde in bilen hade han som skulle kolla min bil bestämt sig för att den inte skulle gå igenom besiktningen. Han var väldigt dryg och betedde sig som en besserwisser. Han hade ingen aning om vad jag kan om bilar och inte. Utan bara för att man är tjej så kan man inget. Nä undvik denna station. Det finns så många andra att välja på i området
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Sundsvall-Birsta map to your website;